Horoszkóp

Ez a csillagjegyek rögeszméje, mániája

Minden csillagjegynek vannak rögeszméi, mániái – akkor is, ha tagadják. Háromszor is ellenőrzöd, kihúztad-e a vasalót, bezártad-e az ajtót? Netán szokatlan rituálékkal készülsz a megmérettetésekre? A horoszkóp szerint ez az, amihez a csillagjegyek rögeszmésen ragaszkodnak...

A Kos mániája a verseny

rögeszme mánia csillagjegyek kos horoszkópAzzal nincs semmi gond, ha valakiben ég a versenyszellem. A probléma akkor jelentkezik, amikor már ez veszi át az irányítást minden felett. Kos jegyűként mindig a dobogó legfelső fokán akarsz végezni. Hozzászoktál, hogy te vagy a vezető, amiben kiválóan is teljesítesz, ám a vágyad, hogy mindenben a legjobb lehess, nem állít meg semmiben. Képes lehetsz átgázolni a többieken, mindent megadsz, hogy az élre kerülj. Nem árt óvatosnak lenned, hiszen könnyen elveszítheted azok barátságát, akik melletted állnak a csúcs felé vezető úton.

A Bika rögeszméje a pénz és a luxus

rögeszme mánia csillagjegyek bika horoszkópNem titok, a Bika imádja az elegáns holmikat, a luxust, a kényelmet. Elhívatott és kitartó vagy, ami igen értékes tulajdonság, ha sikeres karrierről és gazdagságról álmodozol. Keményen dolgozol, ám kizárólag egyetlen cél lebeg a szemed előtt: minél több pénzt keresni. A vastag pénztárca lehetővé teszi ugyan a fényűzést, az egzotikus utazásokat, s nem jelent gondot az sem, hogy a pénzt a szeretteidre költsd, de önmagában ettől még nem leszel szerethetőbb ember.

Az Ikrek mániásan keresi a lelki társát

rögeszme mánia csillagjegyek ikrek horoszkópSzó sincs róla, hogy Ikrek jegyűként csak és kizárólag a romantikus párkapcsolatok után kajtatsz. Esetedben minden erős köteléknek fontos szerep jut, hiszen a szerelem mellett olyan barátságokról ábrándozol, amelyek az idők végezetéig kitartanak. Minden alkalmat megragadsz az ismerkedésre, ami kívülről ugyanakkor azt a látszatot is keltheti, hogy megbízhatatlan vagy, nem lehet téged komolyan venni.

rögeszme mánia csillagjegyek horoszkóp

Mindenkinek van valamilyen rögeszméje (iStock)

A Rák mániája a siker

rögeszme mánia csillagjegyek rák horoszkópA túlságosan is érzékeny Rák mindig kész segítséget nyújtani, egészen addig a pontig, amíg valami nem ütközik az elveivel. Őszinte vagy, különösen amikor az érzelmeidnek adsz teret. Nem hazudsz, hiszen ez azt jelentené, hogy önmagaddal szemben vagy tisztességtelen. Nyíltan kimondod, mit szeretsz, és mit nem. Az egyik dolog, ami vonz, a siker, s nem vagy rest tenni is érte. A siker azonban nem kizárólag a karrieredre koncentrálódik, esetedben leginkább a családi életeddel, a boldogsággal függ össze.

Az Oroszlánt a hatalom, a figyelem élteti

rögeszme mánia csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán meg van győződve arról, hogy mindenkinél jobban ért mindenhez. Bárhol is jelenj meg, te vagy a legfontosabb személy, neked kell a középpontban lenni, ami az esetek többségében így is történik. A probléma ott kezdődik, amikor annyira hozzászoksz a rivaldafényhez, hogy könnyen egoista hisztérikává változtathat, ilyenkor pedig semmi és senki más nem érdekel, csak saját magad. Ne kövesd el ezt a hibát, mert a környezeted megunja a drámákat, és faképnél hagy téged. A legjobb, ha mindenben az arany középutat keresed.

A Szűz rögeszméje a rend és a szervezettség

rögeszme mánia csillagjegyek szűz horoszkópAz életed a rend és fegyelem körül forog. Szűz jegyűként a pontosság és a fegyelem mindent megelőz az életedben, s ha bárki belerondít a jól megszervezett életedbe, kitör belőled a „színészi éned”. Egyetlen dolog nyugtat meg ilyenkor téged, ha mindig mindent ellenőrzés alatt tarthatsz. Jó dolog viszont, hogy tudatában vagy a kontroll iránti rögeszmédnek. Nem kéne mániákusan a maximumra törekedned, különben könnyen magadra maradhatsz. Ezt meg te sem akarod.

A Mérlegnek mindennél fontosabb az egyensúly

rögeszme mánia csillagjegyek mérleg horoszkópOdavagy a kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatokért, életmódért. Mérleg jegyűként minden egyes dolgot a legapróbb részletekig elemzel. Egyszóval nálad nem meglepő, ha minden a harmóniáról szól. Ezt szép ruhákkal, elegáns ékszerekkel, egzotikus utazásokkal próbálod elérni. A gond csupán annyit, hogy időnként elveted a sulykot, s nem tudsz megállj parancsolni magadnak, különösen amikor vásárlásról van szó. Légy résen, mert könnyen kiapadnak a pénzforrások.

A Skorpió a bizalom megszállottja

rögeszme mánia csillagjegyek skorpió horoszkópOlyan párkapcsolatra vágysz, ami a bizalmon, a hűségen alapszik. Skorpió jegyűként nem könnyen bízol meg másokban, ám ha ezt az akadályt megugorja valaki, a bizalmadat egész életében élvezni fogja. Tisztában vagy vele, a bizalom nem egyik napról a másikra keletkezik. Éppen emiatt már-már megszállottan igyekszel bizonyítani a másik embernek, hogy igenis megbízol benne, miközben számos, sebezhető pontodat is feltárod előtte.

A Nyilas az utazás szerelmese

rögeszme mánia csillagjegyek nyilas horoszkópNyilas jegyűként abban biztosan hasonlítasz a Koshoz, hogy téged is nagyon vonzanak a kalandok, az ismeretlen felfedezése. Bármelyik pillanatban kész vagy útnak indulni. Míg mások a hatalom, a figyelem, netalán az őszinteség megszállottjai, te mániád az utazás, s minden alkalmat megragadsz, hogy világot láthass. S ez egyúttal kiváló eszköz, hogy a benned felgyülemlett tetterőt útjára engedd.

rögeszme mánia csillagjegyek horoszkóp

Vajon miből nem engednek a csillagjegyek? (iStock)

A Baknak saját maga a rögeszméje

rögeszme mánia csillagjegyek bak horoszkópAkár tetszik, akár nem, nem vagy híján az egoizmusnak. Bak jegyűként nagyon is sokat törődsz magaddal, lényeges, hogy boldog és elégedett legyél. Igyekszel a saját érdeked szerint formálni az életedet, amivel könnyen lehet, hogy időnként a többek lelkébe tiporsz. Ez azonban a legkevésbé sem érdekel téged, a célod elérése érdekében bárkin átgázolsz, hacsak valami számodra értékes dolog vissza nem húz téged. Légy óvatosabb, mert így könnyen elpártolnak tőled a többiek.

A Vízöntő az új élményeket hajtja

rögeszme mánia csillagjegyek vízöntő horoszkópSenki sem érti meg, miért érzed szükségét, hogy folyamatosan új dolgokat próbálj ki. Persze senki sem tudhatja, mennyire jól eső érzés tölt el, amikor belevágsz valami újba. Vízöntő jegyűként a komfortzónád feszegetése nem mindig a legokosabb dolog. Tény, hogy boldogsággal tölt el, ám megkérdezted már magadtól, netán van valami, ami elől menekülsz? Talán épp azzal próbálod elejét venni bármiféle elköteleződésnek, hogy egyik kalandból a másikba ugrasz bele?

A Halak hajlamos a függőségekre

rögeszme mánia csillagjegyek halak horoszkópA Halak reménytelen álmodozó, aki a saját maga teremtette tökéletes világukban él. Nem mondhatni, hogy igazán kiegyensúlyozott típus lennél, és nem is állsz két lábbal a földön. Viszont hajlamos lehetsz a függőségekre, legyen az a gyorséttermi kaják iránti szenvedély, a kártyajátékokban való elmélyülés vagy az, hogy gyakran nézel a pohár fenekére. Ha egyszer kipróbálsz valamit, könnyen elcsábulsz, s idővel igen nehezen tudsz leszokni róla.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top