nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek önbizalommal

4 csillagjegy, akik telis-tele vannak önbizalommal

Inkább mimóza vagy, vagy a reflektorfényre vágysz? Félsz a konfrontációtól, vagy mindent megteszel a cél érdekében? Ha szereted a figyelmet, kiállsz magadért, legyen annak az ára akár egy heves vita, akkor valószínűleg te vagy az egyik legmagabiztosabb csillagjegy.

Egészen biztos, tisztában vagy azzal, hogy a horoszkópod sokat elárul személyiségedről és rejtett motivációidról, különösen, ha az asztrológiára támaszkodsz, hogy eligazodj a körülötted lévő világban.

Te is tele vagy önbizalommal? Vagy inkább az ellenkező tábort erősíted?

4 csillagjegy, akik nagyon magabiztosak

Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt

Kos

A Kos az állatövi jegyek vezetőjeként, kellőképp rendelkezik magabiztossággal, önbizalommal, ami  meg is nyilvánul gondolkodásmódjában és hozzáállásában. Egy igazi, trendalakító jegy, ezért nem fél kitűnni a tömegből, kitalálni valami újat. Jóban van önmagával, és nem fél attól, hogy ezt másoknak is megmutassa.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegynek az önbizalom az egyik leghíresebb védjegye.

Nemcsak rettenthetetlen tűzjel, hanem maga a Nap is uralja, aminek ennek eredményeként a fény és az élet forrásának is tekinthetjük a jegy szülöttjeit. Ráadásul megvan a maga optimista hozzáállása ahhoz, hogy ezt alátámassza. „Ez egy tagadhatatlan erő, amely mindenki hasznára válik. A Nap egyben a vitalitás, a meggyőződés és a kreatív intelligencia bolygója, amely lehetővé teszi az Oroszlán számára, hogy szilárdan álljon a rivaldafényben.”

Skorpió

A Skorpió biztonságérzettel halad az útján, tudva, hogy egy mérgező, szúró „fog” mindig meg fogja védeni.

A hagyományos asztrológiában a Marson bolygóuralkodóként osztozik a Kossal, így természetesen páratlan merészséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kiegyensúlyozott maradjon az esetleges csapások, tragédiák esetén is.

Bak

Nem biztos, hogy rögtön felismerik a Bak jegy szülöttjei, mennyi önbizalmuk van. De munkabírásuk és megingathatatlan képességük, hogy szilárdan menetelnek előre a céljai elérése érdekében, az egyik legmagabiztosabb csillagjegyekké teszi őket.

via

(Nyitókép: Getty Images/ Klaus Vedfelt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top