nlc.hu
Horoszkóp

A fejedelmi Oroszlánt mindenki csodálja

4 csillagjegy kisugárzása mindenkit bűvkörébe von

Talán már te is találkoztál olyan emberrel, akiről egyszerűen nem tudtad levenni a szemed. Egyes csillagjegyek olyan erős energiával bírnak, amitől nehéz szabadulni.

Nem mindenki képes megfelelően viselni az olyan adottságot, mint például az erős kisugárzás. Van, akinek teher, és van, aki kiválóan tudja használni, hogy másokat bátorítson, ösztönözzön. 

igéző tekintetű nő

Fotó: Unsplash

A perzselő Kos

Az egyik szenvedélyes csillagjegy, akit nem mindig érzéki módon hajt az a tűz: hanem arra készteti, hogy folyton terveket szőjön, és harcoljon értük körömszakadtáig. Temperamentumos, erős akaratos, néha harcias. Elszántsága a környezetét is inspirálja, motiválja.

A fejedelmi Oroszlán

Imádja, amikor ő áll a csodálat középpontjában, és nem is kell ezért megküzdenie. Olyan természetes kisugárzása van, hogy amikor belép valahova, minden szempár őrá szegeződik. Sugárzik belőle a magabiztosság, emellett még megnyerő a személyisége is.

Az elsöprő Skorpió

Ha a Kos szenvedélyes, akkor a Skorpió maga a szenvedély. Bármilyen elsöprő és magával ragadó, ha rossz passzban van, az éppúgy hat másokra. Ilyenkor egy fúriaként támadó szélviharhoz hasonlít, akit nem egyszerű lecsillapítani: érdemes inkább távolról csodálni.

A szabad szellemű Nyilas

Vidám magabiztossága bárkit levesz a lábáról, és egyszerűen csodálni való, amilyen könnyedén, szabadon és természetesen éli az életét. Bárkit pillanatok alatt a szívébe fogad, és bármikor készen áll arra, hogy változtasson, csupán a kaland kedvéért is.

(via Awareness Act

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top