nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik szeretik a szingli létet

3 csillagjegy, akik szeretik a szingli létet

Ez a három csillagjegy igenis élvezi az életet párkapcsolat nélkül is.

Általában senki nem veszi komolyan, ha valaki a környezetében azt mondja, szeret szingliként élni. Az emberek ezen nevetnek, azt gondolva, hogy csak arrogánsak és gőgösek azok, akik nem tudnak megszerezni valakit. A következő három csillagjegy viszont köszöni szépen, tökéletesen jól érzi magát egyedül is.

Szingli csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az élet és a szerelem jól megtanította a Mérlegeket arra, hogy tudják, mi a jó nekik.  Annak ellenére, hogy a környezet alkot egy véleményt a csillagjegy szülöttjeinek szerelmi kapcsolatairól, a Mérleg igenis tudja, mit akar jelen pillanatban: szingli, szabad, kötelezettségek nélküli életet, és ennyi.

Ha majd ismét készen áll a szerelemre, úgyis megérkezik majd.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas mindkét úton járt már: a szingli életben és a házas/társas életben.

Pont ezért a jegy szülöttjei egy kis nyugalomra vágynak, egyedüllétre. Jelen pillanatban a Nyilast nem foglalkoztatja a párkapcsolat kérdése, csak önmaguk szeretnének lenni. Ez a felfogás néha megbánt másokat, mert mintha a Nyilas környezete nem tudná elfogadni azt a tényt, hogy ők egyedülállóként is tudnak boldogok lenni. Pedig most, ebben az időszakban ez a legjobb állapotuk.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bak kapcsolataiban hamar eljön a pont, amikor a dolgok puszta unalommá és rutinná változnak. A jegy szülöttjei pedig nem akarják, hogy a világ megtudja, kudarcot vallottak a kapcsolataikban, mivel a Bak csillagjegy nem viseli jól, ha hibázik. A szívük mélyén azonban szingli életre vágynak, de nem azért, hogy valaki mással legyenek kapcsolatban, hanem mert szeretnék felfedezni újra a saját énjüket.

Az emberek hajlamosak elveszíteni a személyiségüket a kapcsolatokban, és a Bak attól fél, hogy már nagyon régen elvesztette a sajátját. Ha annyira szingli életre, egy kis egyedüllétre vágysz legbelül, akkor itt az idő, hogy lépj. Ez nem kudarc, hiszen önmagadért teszed.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Jordan Siemens)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top