nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy még nem talált párra

Ezért nem talált rád a szerelem idén

Miért olyan szerencsések egyesek, hogy könnyen megtalálják a nagy őt? Egyáltalán: valóban szerencse kérdése?

Hányszor sírtál a párnádba, hogy nem jön a várva várt szerelem? Hidd el, nem vagy egyedül. Egy kicsit távolodj el önmagadtól, és engedd, hogy segítsünk neked. Nem vagy hibás semmiért, egyszerűen nézőpontot kell váltanod.

vidám nő

Nézz a jövőbe pozitívan: ott vár a szerelem! / Fotó: Unsplash

Bika: a megfelelő embert keresd

Olyan társra vágysz, aki csukott szemmel követ, olyan szerelmet kerestél eddig, ami kiszámítható, irányítható. Nem találtál senkit, aki megfogott volna – éppen emiatt! Fogadd el, hogy az érzelmek tombolnak, és az emberek szabadok. Ha erre képes vagy, valódi szerelem ígérkezik.

Rák: hidd el, hogy megérdemled a szerelmet

Életed sarkalatos pontja a szerelem és a párkapcsolat. Görcsösen meg akarod élni, közben pedig nem hiszed el, hogy elég jó vagy bárkihez. Ezért olyan randevúkba is belementél, amikor a lelked mélyén tudtad, nem ő lesz az, akit szeretnél. Tudd, hogy értékes vagy, és ne add alább az igazinál!

Nyilas: az elköteleződés is jó lehet

Csupa bűbáj, optimizmus vagy, mégis elkeserít, hogy pár nélkül éled az életed. Sokan vonzódnak hozzád, és te is próbálkozol: de soha nem sikerült lehorgonyoznod valaki mellett. Az elköteleződéstől félsz, de el kell hinned: nem veszíted el a szabadságodat, ha a másik valóban szeret.

Szűz: ne gondold túl az érzelmeket

Mindig, mindent meg akarsz fejteni, ki akarsz elemezni. És amíg ezzel töltöd az időt, a lehetőség elszalad. Szállj ki a fejedből, éld meg a körülötted lévő világot, foglalkozz másokkal, és hagyd, hogy valaki veled foglalkozzon. Annyit dönts csak el: jól érzed-e magad? Ha igen, lazulj bele az érzésbe!

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top