nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. április 11–17. – Lassulj le kicsit húsvét előtt!

Húsvét előtt, a nagyhéten a Merkúr a Bikába, a Mars a Halakba lép, és segít neked lelassulni, befelé fordulni. A hitedet erősítheti a keddi Jupiter-Neptunusz együttállás. Nem kell vallásosnak lenned ahhoz, hogy legyen hited. A szombat esti telihold pont azt feszegeti, hogy kinek akarsz megfelelni, és miért…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Ellentmondásos folyamatok hatására ellentmondásosan fogod érezni magad ezen a héten. Hétfőn és kedden egyszerre energikussá és elmélázóvá válhatsz. Lesznek témák, amik lelkesítenek, és lesznek, amik hidegen hagynak. Nem ismersz magadra. Azt hiheted, hogy depressziós vagy. Pedig nem erről van szó. Pénteken bolygód, a Mars belép a Halakba, és ettől te zárkózott stílust vehetsz fel. A szombat esti telihold erre rátesz egy lapáttal: vita pattanhat a legfontosabb emberrel. Jobb lenne, ha megelőznéd a bajt.

BIKA – heti horoszkóp

Hétfőn a Bikába lépő Merkúr kapóra jön, ha tárgyalnod, tanulnod, vizsgáznod kell. Végre a saját tempódban és a saját stílusodban teheted. Kedden maradj ki minden munkahelyi konfliktusból! Duplán kritikus bolygószembenállás nem sok jót sejtet. Közben a Jupiter-Neptunusz együttállás egy szövetséges támogatását szimbolizálja. Péntektől a Húsvét kitűnő ürügy a lakomára. A Halakba lépő Mars és a szombat esti telihold a túlzásoktól való tartózkodást jelenti. Szó szerint lebetegít, ha nem vigyázol.

IKREK – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy bolygód, a Merkúr belép a Bikába. Ez nem lesz kedvedre való, mert mindenki lassabban fogja fel, amit mondasz, és csigalassúsággal reagál. Ettől a falra mászhatsz. De ne tedd! Inkább arra koncentrálj, hogy építsd a karrieredet! A keddi Jupiter-Neptunusz együttállás magasabb dimenziókat nyit meg előtted. Persze csak akkor, ha készen állsz. A húsvéti hosszú hétvégéd eszméletlen zsúfoltnak látszik. Gondold át újból, hogy tényleg kell-e ennyi helyre menned, és annyit főznöd!

RÁK – heti horoszkóp

A nagyhét tele van meglepetésekkel. A bolygók jegyváltásai, együttállásai és a telihold is váratlan helyzeteket szimbolizál. Te nem szereted, ha gyorsan kell reagálnod, mert attól félsz, hogy a sürgetettség rossz döntéseket szül. Igazad van. Emiatt igyekezz nem siettetni önmagadat, és közben bátran kérj időt! Legyen lehetőséged másnap vagy húsvét után visszatérni a témára! Jó hatással lesz rád, hogy a Mars pénteken belép a Halakba. De a szombat esti telihold miatt fáradtnak, sőt kimerültnek érezheted magad.

Tea és könyv melletti lazítás

Egy kis nyugalom… (Fotó: Unsplash)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Jobban jársz, ha nem veszed fel a kesztyűt a hét elején. Vedd észre, hogy a másik provokál és/vagy teszteli a tűrőképességedet! Méltatlan és totál felesleges szóváltásba keveredned. A húsvéti hosszú hétvégére való készülődés akkor lesz sikeres, ha készítesz előzetes tervet és listát. Így nem kell plusz köröket futnod, és nem költesz potyára. Pénteken a Mars a Halakba lép, és szombaton este telihold lesz. Mindkettő arra utal, hogy az események irányítása kicsúszhat a kezedből. Szóval ne ragaszkodj semmihez!

SZŰZ – heti horoszkóp

Szükséged lesz arra a higgadtságra és józanságra, amiről híres vagy. A keddi Jupiter-Neptunusz együttállás összezavarhat. Valaki olyasmit mond és/vagy tesz, ami teljesen ellentmond annak, amiről eddig szó volt. A döbbenettől képtelen vagy értelmesen reagálni. Jobb is, ha nem „csípőből tüzelsz”. Inkább foglalkozz a húsvéti bevásárlólistával! És állítsd össze fejben a menüt! Az égi folyamatok azt javasolják, hogy ötvözd a megszokott ételeket néhány új kísérlettel! Ez jót tesz a kreativitásodnak is…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Már hétfőn azon aggódsz, hogy hogyan sikerül mindenkinek kedvére tenni a hét során és hétvégén. Ezzel megmérgezed az egész hetedet, és iszonyatosan el fogsz fáradni. Vagyis hagyd abba! Írd össze, hogy mikor mit kell kötelezően megtenned! Utána képviseld magadat: mondd el, hogy mikor érsz rá, és miben tudsz segíteni! Ezt a másik is megteheti. Utána esélyetek van konszenzusra jutni. A szombati telihold nem lesz feszültségmentes. Törekedj arra, hogy ne sértődj meg semmin! Ez neked is a legjobb.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Kedvedre való lesz, hogy kedden együtt áll a Jupiter és a Neptunusz, pénteken a Mars belép a Halakba, vasárnap Hold-Mars trigon lesz az égen. Ezek mind megnyugtatnak, sőt inspirálnak. És talán tompítják a keddi, csütörtöki és szombati bolygószembenállások feszítő hatását. Ezzel meglesz az egyensúly, ami minden nehéz helyzetben segít neked, hogy ne akadj ki. Olyan jó lenne méltón készülni a Húsvétra, meghitté és szeretetteljessé tenni az ünnepet. Erre megvan az esélyed, ha befelé figyelsz.

Heti holdhoroszkóp

Nyugalom (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Pörgősen indul a heted. Azt se tudod, hol kezdd, de érdekes módon nem idegeskedsz. Csupán a csütörtöki dupla bolygószembenállás viselhet meg. A kicsinyesség és a szőrszálhasogatás hozhat ki a sodrodból. Mielőtt túl sok időt és energiát pocsékolnál el erre, állj meg egy pillanatra, és nézd meg, hogy kivel szúrsz ki! Önmagaddal. Tehát hagyd az egészet! A hosszú hétvégén a családod mindent elkövet, hogy velük foglalkozz. Igazuk van: szeretnek, és ragaszkodnak hozzád. Örülj neki, és ne méltatlankodj emiatt!

BAK – heti horoszkóp

Hétfőn, a magyar költészet napján a Merkúr a Bikába lép, és téged megszáll az ihlet. Írhatsz, olvashatsz, megoszthatsz verseket. Hidd el, örülni fognak mások, ha küldesz nekik verset! Kedden nem szabadna a Húsvétra hivatkozva őrületes költekezésbe fognod. Csütörtökön a közlekedésben legyél körültekintő! Szombaton a telihold miatt fáradékony és nyűgös lehetsz. Próbálj meg kicsit pihenni! A vendéglátást és vendégjárást hagyd későbbre! Rá kellene hangolódnod. Akkor fogod élvezni te is és a többiek is…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

A húsvét előtti nagyhéten háromszor lesz kellemetlen bolygószembenállás: kedden, csütörtökön és szombaton. A keddit személyes sértésnek veheted, mert valaki önteltsége megbánthat. A csütörtöki dupla bolygószembenállás a pénztárcádat lékelheti meg. Okosan tennéd, ha nem vennél meg mindent, amit megkívánsz. Takarékosan vásárolj! A szombati telihold a közlekedésben int óvatosságra. Biztos lehetsz benne, hogy sokan ülnek autóba, kerekednek fel, és mennek rokonlátogatásra. Ettől még nem kéne kiborulnod.

HALAK – heti horoszkóp

Ragyogó hír a számodra, hogy kedden a Jupiter együtt áll a Neptunusszal a Halakban. Majd pénteken a Mars belép a Halakba, és vasárnap Hold-Mars trigon lesz az égen. Ez mind azt szimbolizálja, hogy ragyogó szériában vagy. Akkor is, ha folyton adódnak nehézségek. De ezeket mind ügyesen leküzdöd. És nem bosszant, hogy jön a következő. Csak a csütörtöki dupla bolygószembenálláskor kell vigyáznod arra, hogy ne ess túlzásba, és ne bánts meg senkit azzal, hogy nem veszed észre a másik problémáit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top