nlc.hu
Horoszkóp

Mások elvárásai megbetegítik a Bikát

A föld csillagjegyeknek igazán szüksége van a tavaszi megújulásra

A föld elem csillagjegyei különösen erős kapcsolatban állnak a természettel. Nehezen veszik, ha a tavasszal együtt nem jön automatikusan a megújulás.

A tavasz egyik legszebb jelensége, ahogy a földben rejtőző virághagymákból illatos jácintok, virító nárciszok, vagy színes tulipánok bújnak elő. A három föld elemű csillagjegy természetesnek veszi, hogy a tavaszi hónapokkal számukra is beköszönt a megerősödés: és magukba roskadnak, ha ez az állapot nem érkezik.

nő virágok közt

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Amitől meg kell szabadulnod: megfelelési kényszer, bizonytalanság, makacsság
Mindenkit meglepne, ha tudnák: a magabiztos Bika mennyit rágódik! Nyilván nem is osztod meg másokkal az aggodalmaidat, de éppen ez emészt belülről. Azt mutatod, amit mások látni akarnak: itt az ideje a saját vágyaid szerint élni!
Tedd a dolgod a legjobb tudásod szerint, engedd el mások elvárásait. Keresd az élvezetet az élet apró dolgaiban, amikor finomat eszel, iszol, csak arra figyelj. Legyél egy kicsit önzőbb, és hidd el, akik igazán kötődnek hozzád, így tisztelnek majd igazán.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Amitől meg kell szabadulnod: mérgező kapcsolatok, önbizalomhiány
A te életedben is jelen vannak a mérgező kapcsolatok, mint mindenkiében. A kérdés az, mennyire van hatással valakire? Te egyszerű, jól működő életre törekszel, egészségre minden téren, a negatív emberi kapcsolatok nagyon is hátráltatnak.
Ideje szembenézni velük, és a saját egészségedet szem előtt tartva leépíteni azokat. Amint megszabadulsz az energiavámpíroktól, könnyebbnek érzed magad, és gyorsabban haladsz a céljaid felé.

Bak (december 22. – január 19.)

Amitől meg kell szabadulnod: figyelemelterelő dolgok, felesleges kapcsolatok
Régi terved, ami nyomaszt jó ideje: rendszerezni egyes dolgaidat. Tárgyak terén egész jól állsz, de a virtuális terek kipucolása ugyanilyen fontos! Törölj régi üzeneteket, haszontalan fotókat, nézd át a tárhelyeket, közösségi oldalakat is.
Még nehezebb ugyanezt tenni a felesleges emberi kapcsolatokkal. Gondold végig, kik azok, akik csak kihasználnak, hátráltatnak: csak azokra figyelj, akik valóban adnak neked. Felszabadító hatása lesz, az energiád fokozatosan visszatér.

(via The Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top