nlc.hu
Horoszkóp

Kos pozitív tulajdonsága

A Kos 3 legpozitívabb tulajdonsága

Még a kos havában vagyunk, tekintsük hát át az időszak szülötteinek legjobb tulajdonságait.

Gyakori kérdésként érkezik az asztrológusokhoz, hogy melyik csillagjegyek a jók, illetve kikkel kell vigyázni. Ez a dolog nem ennyire egyszerű, nincs olyan, hogy jó vagy rossz csillagjegy, mindegyiknek megvannak a maga jó és rossz tulajdonságai. Mutatjuk, a Kosoknál mit emelnénk ki pozitívumként. 

Kos pozitív tulajdonsága

(Fotó: Getty Images)

Őszinte 

Ha fontos számodra az őszinteség, egy Kosban sosem csalódsz. Ő ugyanis mindig kendőzetlenül és tisztán el fogja mondani, hogy miről mit gondol. Az pedig szóba sem jöhet nála, hogy hazudjon, egyszerűen nem is érti, miért lehetne arra szükség. 

Rendíthetetlen 

A Kos maga az erő, a harcos archetípusa kapcsolódik hozzá. Ha valamit el akar érni, eléri, lendületből, és erőből. Ha akadályokba ütközik, az csak még jobban megerősíti az akaratát, és még erősebben megy a célja felé, nem lehet megállítani. 

Dinamikus és szenvedélyes 

A Kos tűzelemű csillagjegy, ráadásul a legelső, így hatalmas energia, kíváncsiság és szenvedély jellemzi. Nem tud valamit félgőzzel csinálni. Ha valamibe belekezd, azt teljes lelkesedéssel teszi, legyen szó bármiről, munkáról, sportról, szerelemről, tanulásról… 

(Nyitókép: Getty Images/ Crispin la valiente)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top