nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. április 20–26. – A Hold segít a fogyókúrában!

Legjobbkor jön a fogyó Hold, ha szeretnéd a húsvéti lakoma hizlaló hatását ellensúlyozni: most gyorsabban, könnyebben megszabadulhatsz a plusz kilóktól. A fogyó Hold a fogyókúrában hatékony „társad”.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – április 20.: A tegnapihoz hasonlóan ma is egész nap a Nyilasban jár a Hold. Ez azért szuper hír, mert a 4 napos ünnep után nem leszel leeresztve, hanem energikusan, lelkesen veted bele magad a munkába. Az is inspirálhat, hogy egy rövid munkahét „közepén” jársz.

CSÜTÖRTÖK – április 21.: Kora reggel a Bakba lépő Hold fegyelmezettséget és hatékonyságot hoz neked. Az ünnepek után a fogyó Hold a fogyókúrádban kitűnő szövetségesed. Egyél kevesebbet és lesz eredménye! Ilyen egyszerű a dolog. Drága fogyasztószerek helyett ezt az elvet kövesd!

Avokádó centivel

A fogyó Hold segíti a fogyást (Fotó: Unsplash)

PÉNTEK – április 22.: Ma egész nap a Bakban jár a Hold, ami ma is segít, ha fogyni akarsz. Akkor is jó segítőd, ha selejteznél, lomtalanítanál. Csak arra ügyelj, hogy a felesleges holmikat hova dobod! Keress legális helyet, ne terheld a környezetedet felesleges hulladékkal! Ez is fontos a Bak Hold szerint.

SZOMBAT – április 23.: Ma fogászati és kertimunka-tilalom van. Ha hallgatsz a régiek megfigyeléseken alapuló tapasztalataira, akkor ezeket napold el! Viszont érdemes méregtelenítened. Ennek egyik leghatékonyabb módja ma a talpmasszázs. Keress fel szakembert! Jobb, ha nem dilettáns módon vágsz bele, mert nagyobb bajt okozhatsz.

VASÁRNAP – április 24.: György napját a népi hagyomány az igazi tavasz kezdetének tartja. Április Szent György hava. Levegős jegyben, a Vízöntőben jár a Hold, ami azt javasolja, hogy jól szellőztesd ki az otthonodat és a fejedet! Utóbbit a szabadban teheted: menj ki a természetbe! Erdőben és/vagy kilátóban különösen szabadnak fogod érezni magad.

Játékos Hold (fotó: Pixabay)

Játékos Hold (Fotó: Pixabay)

HÉTFŐ – április 25.: Csak délben vált jegyet a Hold. Vagyis délelőtt még a szellőztetés ideje van. Utána a vizes Halakba lép, ami aktuálissá teszi a mosást, locsolást és minden más „vizes” tevékenységet. Azért is aktuális ez, mert hétfő a Hold napja. Az angol Monday szó is erre utal. Ugyanis angolul a Hold moon. Szóval ma „vizeskedj”!

KEDD – április 26.: A Halakban járó Hold szentimentális hangulatot hoz magával. Sőt a vizes Hold könnyeket is előcsalhat. Ne lepődj meg, ha sírásra leszel hajlamos! Emellett, vagy ehelyett csinálhatsz magadnak illatos kádfürdőt. És ne feledd, hogy a mosás és locsolás továbbra is időszerű!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 04.20-26.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 04.20–26.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top