nlc.hu
Horoszkóp

Randizás Vízöntővel

3 dolog, amit tudnod kell, ha Vízöntő nővel akarsz randizni

A Vízöntő a legszokatlanabb csillagjegy, kivételes személyiségjegyeiről és tulajdonságairól ismert.

A Vízöntő nők egyediek, bájosak, rendkívül intellektuálisak és forradalmiak. Ezek a progresszív és okos nők nagyon szórakoztatóak lehetnek egy randi alkalmával, de észben kell tartani, hogy attól, hogy egy Vízöntő hölgy kapcsolatba léphet veled, még nem jelenti azt, hogy elköteleződik melletted.

Ha Vízöntő nővel randiznál

Fotó: Getty Images

Társas pillangó

A Vízöntő az állatöv egyik legbarátságosabb jegye. Miközben élvezi az egyedüllétet, élvezi mások társaságát is. Ez azt jelenti, hogy amikor párjukkal töltik az időt, a Vízöntő nők olyan tevékenységeket választanak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kapcsolatba lépjenek más emberekkel. Néha csak szeretnek mások között lenni, így a zsúfolt helyszín remek választás lehet randevúzásra egy Vízöntő nővel.

Rendkívül gondoskodó

A Vízöntő kedves jel, annak ellenére, hogy lassan tudja kifejezni érzelmeit. Az a Vízöntő, aki hisz benned, nemtől függetlenül mindent megtesz neked és érted. Ha van valami, amire szükséged van, a Vízöntő mindent megtesz, hogy valóra váltsa kívánságod. Egy Vízöntővel való kapcsolathoz időre van szükség, hogy kialakuljon – ezt nem lehet elsietni. Ha van türelmed elnyerni a hűségét, akkor egy olyan társra találsz, akire mindig támaszkodhatsz.

Merev

A Vízöntő hölggyel való randevúzás legnehezebb része a csillagjegy merevsége. Annyira összpontosít arra, hogy szerinte mi a helyes módja annak, hogy megtegyen dolgokat, a többi szempont, amelyet figyelembe kell venni, azzal már nem foglalkozik. Néha a siker nem csak abban rejlik, hogy hatékonyan csináljunk dolgokat. Néha a szerelem nem arról szól, hogy ragaszkodsz a jól megtervezett randevúzáshoz, hanem arról, hogy alkalmazkodsz a partnered érzelmeinek megfelelően. Nehéz kérések ezek a Vízöntőtől, akik makacs, merev jegyek. Erős vágy hajtja, hogy fenntartsa magasztos elképzeléseit, függetlenül attól, hogy mennyire irreálisak, vagy mennyire ütköznek valaki más érzelmi szükségleteivel.

via

(Nyitókép: Getty Images/ Westend61)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top