nlc.hu
Horoszkóp

Bika és a Rák tökéletes kapcsolata

3 ok, amiért a Bika és a Rák tökéletes párost alkotnak

A Bika és a Rák egyaránt óvatosak a szerelemben és az életben is.

A Bika és a Rák hihetetlenül ragaszkodó és odaadó szerelmes, ezért ha kapcsolat alakul ki közöttük, rengeteg lehetőség van a boldogságuk felépítésére. Mindkét jel rendkívül kompatibilis egymással.

Bika kapcsolata a Rákkal

Fotó: Getty Images

Nagyon jól kiegészítik egymást az ágyban

A Bika és a Rák jól kijönnek az ágyban. Szerelemben és ragaszkodásban is erősek, de egyben szelídek is. A Bika szerető érzéki, a Rák szerető pedig érzelmi kapcsolatra vágyik, ezért találkozásukkor igazi szikra pattan. A lassú, mély csókok, a finom érintések és az ölelkezés kétségtelenül a pár rutinjának részét képezik. Ők ketten tiszteletben fogják tartani egymás szexuális megközelítését, és olyan módon tudnak majd tetszeni egymásnak, ahogy azt egyetlen más jel sem tudja.

Nagyszerű kommunikátorok

Az egyik legfontosabb oka annak, hogy a Bika és a Rák olyan fantasztikus párkapcsolatban állnak egymással, hogy mindketten kiválóan kommunikálnak. Nem haboznak megbeszélni elvárásaikat és általában a kapcsolatukat. Még akkor is, ha a beszélgetések nehezebb témát érintenek, nyugodtan és udvariasan tudnak beszélni egymással, igyekeznek közös megegyezésre jutni.

Érzelmi stabilitás

Mindketten könnyedséget keresnek kapcsolataikban, és érzelmileg meglehetősen kommunikatívak. A Bika egy hedonista, aki nyugodt és zavartalan életre vágyik, míg a Rák a biztonságot keresi a kapcsolataiban. Ez a két jel kezdettől fogva jól érzi magát egymás mellett, egyik sem fogja nyomás alá helyezni a másikat, kivárnak, míg a másik megnyílik előtte.

 

via

(Nyitókép: Getty Images/ Guido Mieth)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top