nlc.hu
Horoszkóp

Rák csillagjegy lenyűgözése

Randi ötletek, amikkel lenyűgözheted a Rák csillagjegyű partneredet

Mivel nyűgözheted le a Rák csillagjegyű párodat, mi az, ami egy randin egészen biztosan befutó nála? Mivel lehet a romantika mesterét meglepni? Most megtudhatod!

A romantikus Rákkal könnyű dolgod lesz, ha te magad is érzelmes típus vagy, hiszen bármi, ami hatással van az érzelmeire, tetszeni fog neki. De ha nem tartozol a legérzelmesebb csillagjegyek közé, akkor itt az ideje, hogy egy kicsit beletanulj a romantikázásba!

Pár sétál a mezőn

A természetbe mindig jó ötlet kicsábítani a Rák csillagjegyű párodat
(Fotó: Getty Images)

Közös főzés

A Rák imádja a hasát, az ízeket, az illatokat, úgyhogy egy főzős randi telitalálat lehet nála. Akár be is fizetheted magatokat, de otthon is megszervezheted az estét. Előtte kérdezd meg, milyen konyha, étel a kedvence, és annak megfelelően vásárolj be, vagy keress egy tanfolyamot. Ha szereti a japán ételeket, elmehettek egy sushi készítő tanfolyamra, ha az olasz konyháért rajong, akkor egy tésztakészítő kurzusra vidd el.

Romantikus fürdő

A Rák szereti a vizet, legyen az tengerpart, gyógyfürdő vagy valamilyen spa. Éppen ezért, ha szeretnéd meglepni, akkor egy wellness hétvége tökéletes ajándék lehet, ahol közös masszázson és páros kezeléseken is részt vehettek. De hétköznap egy spontán gyógyfürdős látogatásnak is örülni fog.

Állati randi

A Rák csillagjegy érzelmes, kifejezetten szereti a természetet és az állatokat. A Rák törődik a környezetével, ő az, aki biztosan menhelyről fog örökbe fogadni házikedvencet. Tehát, hétvégén irány egy kiadós túra egy szép helyre, vagy látogassatok el egy vadasparkba, a lényeg, hogy legyetek együtt a természetben! Ha az állatokat természetes élőhelyükön látja, az szabályosan felvillanyozza a Rákot.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top