nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem tudnak elköteleződni

3 csillagjegy, akik nem tudnak elköteleződni

Nem túl jó érzés, ha mondjuk a választottunk nem szeretne elköteleződni. A következő csillagjegyekkel például egyáltalán nem könnyű.

Vannak csillagjegyek, akik egyáltalán nem vágynak arra, hogy elköteleződjenek. Ezzel a lépésükkel pedig nem kizárt, hogy megbántják azt, akik viszont terveznek velük.

Csillagjegyek, akik félnek elköteleződni

Fotó: Getty Images

Kos 

Soha nem voltál túl jó a monogámiában, bár nagyon ragaszkodsz hozzá. Titokban kettős mércét tartasz: hűséget és monogámiát vársz partneredtől, miközben te magad mindig nyitott szemmel jársz és flörtölsz. Könnyedén megcsalod a párod, és azzal indoklod, hogy szükséged volt a figyelemre, és otthon nem kaptad meg. Az igazság az, hogy egyszerűen nem tudsz elköteleződni. Egyszerűen nem tudsz elköteleződni, de mindig azt mondod, hogy képes vagy rá.

Szűz

Te is, akárcsak a Kos, nem kevesebbet fogadsz el a párodtól, mint a teljes odaadást. Azt akarod, hogy a párod csak rád figyeljen. Nem tűröd a megcsalást, miközben te gyakorlod. Megcsalod a párodat, hazudsz neki, új viszonyba kezdesz egy másik személlyel. Azt akarod, hogy szeressenek, és nem bánod, ha ez a szeretet sok különböző embertől származik. Elkötelezettség? Nem, az nem neked való!

Vízöntő 

Könnyebbnek találod elkötelezni magad a munka vagy a család mellett, mint a párod mellett. Ha kell, elkötelezed magad, ami azt jelenti, hogy valamit kihozol a kapcsolatodból, de valahogy nem érzed jól magad benne. Azt gondolod, hogy amit csinálsz, az időpocsékolás. El kell fogadni: egyelőre nincs itt az ideje, hogy elköteleződj valaki mellett. Egyelőre nem állnak úgy a csillagok.
 

via

(Nyitókép: Malte Mueller/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top