nlc.hu
Horoszkóp

Gasztronómiáért rajongó csillagjegyek

4 csillagjegy, akinek mindennél többet érnek a gasztronómiai élvezetek

Vannak, akiknek az étel több, mint valami, amit akkor eszünk, amikor éhesek vagyunk. Az étel csodálatos, kreatív, színes és inspiráló – legalábbis ezek a csillagjegyek, egészen biztosan így gondolják.

Sokunk számára az étkezés a napi rutin része, de vannak olyanok, akik igazi kulináris élvezetté varázsolják az ebédet és a vacsorát is. Vannak csillagjegyek, akik szívesen próbálnak ki új ízeket, új konyhákat, és rajonganak a gasztronómiáért.

Nő osztrigát eszik

Imádják a kulináris élvezeteket!
(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kos imádja a gasztronómiát. Nem fél új ételeket kipróbálni, még a legszokatlanabb ízekre is rábólint. A Kos számára elképzelhetetlen, hogy mindig ugyanazokat az ételeket egye, ezért a főzéshez is kreatív, újító módon áll. A szokásos 3 étkezés helyett napi 5 vagy 6 alkalmat is beiktathat.

Bika

A Bikák igazi hedionisták, ínyencek, akik úgy gondolják, hogy nincs jobb, mint egy jó társaságban elfogyaszthat kellemes vacsoránál. Köztudott, hogy az étel megszállottjai, akiket az étel illata, tálalása pont úgy érdekel, mint az íze. Szeretik a hagyományos konyhákat is, de képben vannak a legújabb gasztro trendekkel is.

Mérleg

A Mérleg számára fontos, hogy az étel kiemelkedő minőségű legyen. Az ínyenc konyha áll hozzá a legközelebb, és az étkezéseit nem szabályozza be: ha úgy tartja kedve, akár kétszer reggelizik, vagy éppen megismétli aznap a vacsorát. Szeret kísérletezni különféle konyhákkal és egzotikus ételekkel, ha hozzámész vacsoravendégnek, számíthatsz valami gasztromeglepetésre.

Szűz

A Szűz igazi kalandor a gasztronómia területén, aki izgatottan várja az legújabb belvárosi étterem megnyitóját, és biztos, hogy az elsők között lesz, aki kipróbálja a konyhájukat. A Szűz már a megismerkedésetek pillanatától kezdve képes megmondani rólad, hogy milyen ételek a hozzád passzolók.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top