nlc.hu
Horoszkóp

Közös programmal köszöntsd anyák napján

Ez lesz a tökéletes ajándék anyukád csillagjegye szerint

Ha néhány ötlet nem megvalósítható a hétvégéig: a virág mellé készíts kupont az anyukádnak, és amikor lehet, adjátok egymásnak a közös időt ajándékba.

Anyák napján egy kicsit menj vissza a gyerekkorodba, és gondold át, mit szerettetek közösen csinálni az édesanyáddal. Lehet, hogy ezen a vasárnapon még nem tudsz szabadon válogatni a programok között, ez esetben egy csokor virág mellé készíts neki rajzolt, ragasztott, saját kezű ajándékkupont – akár csak kisgyerekként!

anya gyerekkel virágok közt

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Virág: tulipán
Aktív és sportos anyukádat hívd el biciklitúrára. Ha tudtok több napot kettesben tölteni, a Tisza-tó csodás helyszín a közös időtöltésre, de ha csak egy közös fagyizásra pattantok kerékre, az is emlékezetes pár óra lesz.

Bika (április 20. – május 20.)

Virág: orgona
Bika anyukád imádja a természetet. Egy csodás séta valamelyik hazai arborétumban tökéletes időtöltés. De már itthon is vannak levendula szedd-magad programok, különleges kirándulás lehet az is, majd a virágzás idején.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Virág: levendula
A színházi élet hiányzik neki. Most nem tudsz biztosra menni egy bérlettel, de az online lehetőségek közt biztos találsz neki valót. Vegyél jegyet, majd aznap este nézzétek kettesben az előadást, kedvenc bonbonjai társaságában.

Rák (június 22. – július 22.)

Virág: pünkösdi rózsa
Az állatkert mindkettőtök nagy kedvence volt gyerekként. Most elevenítsd fel ezzel a régi, szép napokat. A Fővárosi Állatkertben kiselefánt született, de az ország többi állatkertjében is sok kaland vár.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Virág: napraforgó
Nagyon szereti a luxust. Páros kényeztető masszázs, vagy spa lehet üdítő élmény mindkettőtöknek. A nap emlékére pedig ajándékozd meg egy rózsakvarc arcrollerrel, minden este mosolyogva használja majd.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Virág: dália
Maximalista anyukádnak nagyon jót tesz, ha egy kicsit leáll a gondolatai pörgetésével. Vidd el egyéni jógaórára, ahol figyelembe veszi a tanár ha kezdő, ügyel a kondíciójára, és olyan órát tart, ami mindkettőtöknek megfelelő.

anya és lánya

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Virág: liliom
Rajongója a szépségnek, művészeteknek. De pontosan tudod, hogy ritkán enged magának időt efféle luxusra. Add meg neki te, és vidd el egy kiállításra vagy egy kastélymúzeumba, ahol barangolás közben végre önfeledten beszélgethettek.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Virág: kerti- vagy vadvirágcsokor
Nagyon szeret a misztikumban elmélyülni, kedveli a krimiket, izgalmakat. A szabadulószoba kültéri változatát, a városi nyomozást nagyon élvezi majd. Egy ilyen szórakozás igazi csapatépítő lesz kettőtök között.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Virág: krizantém
Anyukád nagy rajongója az egzotikus kultúráknak, és azok gasztronómiájának. Ezúttal ne étterembe vidd, hanem egy főzőtanfolyamra. Francia péksüti, indiai konyha, japán menüsor – mind-mind elérhető egy alkalmas kurzuson.

Bak (december 22. – január 19.)

Virág: orchidea
A család a legnagyobb kincs az édesanyádnak. Amikor már biztonságban találkozhattok, szervezz egy családi délutánt az örömére. Küldjék el videóban a családtagok üdvözletüket, te pedig mutasd meg neki egy anyák napi sütizés mellett.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Virág: papagájvirág, egzotikus csokor
Szereti a szokatlan, újszerű és különleges meglepetéseket. Te tudod, hogy mit bír az anyukád, de ha elég bevállalós, egy tandemugrástól vagy hőlégballonos kirándulástól is kiugrik a bőréből.

Halak (február 19. – március 20.)

Virág: szellőrózsa
Víz elemű csillagjegy, aki minden víztől elámul, lecsillapodik. Vidd el őt egy tóparti piknikre, egy folyóparti sétára, de ha már szabadtéri fürdőbe mész vele, az is végtelenül feldobja őt.

(via sheknows)

Ez is érdekelhet anya és lánya Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top