nlc.hu
Horoszkóp

Fájdalomcsillapító és szépítő is egyben a rózsakvarc

4 erőteljes kristály a fájdalom ellen

Migrénnel küzdesz, vagy krónikus derékfájással?

A fájdalomcsillapítók, a forró vizes palack és a feljegyzett jógagyakorlatok mellé besegíthetünk ezekkel az erős hatású kövekkel is. Az ásványok egyedi rezgésekkel hatnak az emberi szervezetre. Ha ismered, melyiknek milyen funkciója van, elég azt a néhányat magad körül tartani, aminek a hatására a legnagyobb szükséged van.

rózsakvarc ásvány arc-roller

Rózsakvarc kristály, arc-roller és gua sha (Fotó: Unsplash)

Rózsakvarc

Bármilyen formában viselheted, a teljes testre lazító, fájdalomcsillapító hatása lesz. A rózsakvarc a bőrre van különösen jó hatással, nyugtatja a gyulladt bőrfelületet, használható ekcéma és gyógyulóban lévő égés esetén. A veseműködést javítva pedig belülről is tisztít. Drogériákban is beszerezhető rózsakvarc arcroller, ami a napi szépségápolásban is hasznos, de ne felejtsd el megtisztítani az első használat előtt.

Hematit

Nagyon magas vastartalma van és rendkívül erős nyugtató hatása az idegekre. Emellett a vérkeringést is kiegyensúlyozza, azaz fejfájás, magas vérnyomás esetén javallott. Stresszcsökkentőként is ismert, hordd magadnál, vagy tedd be éjszakára a párnád alá.

Ametiszt

A legfőbb gyógyító kő, nyugtató, tisztító, energizáló – és erőteljes fájdalomcsillapító. Migrén, ízületi bántalmak, sérülések esetén is segítségedre lesz. Minden betegségben ajánlott, csökkenti a kényelmetlenség érzetet. Tedd a fájó vagy beteg testrészedre, ha nem tudod ott tartani, nem túl erős ragasztószalaggal rögzítsd, és hagyd ott, amíg jólesik.

Türkiz

A gyönyörű színű ásvány a kék és a zöld különböző árnyalataiban pompázik. Fejfájásra, torokfájásra és az emésztőszervek fájdalmai esetén érdemes használni. A zöld árnyalatúaknak erősebb a nyugtató hatása, a gyomor- és bélrendszeri megbetegedések kúrájának hatékony kiegészítője.

(via calmerspirit)

Ezt olvastad már?

5 jógapóz a fejfájás ellen

Ez is érdekelhet jóga Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top