nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek vagány szülőkkel

Ezeknek a csillagjegyeknek vannak a legvagányabb szüleik

Semmi szigor vagy vas fegyelem!

A következő csillagjegyek szülei nem a szigorukról vagy a fegyelmezésükről híresek.

Csillagjegyek vagány szülőkkel

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő felnőttek gyakran túlságosan szigorú szülői nevelést kaptak, tehát ők azok, akik megfogadják, hogy jobban fogják nevelni a saját gyerekeiket. Ezért tapasztalható az, hogy gyakorlatilag nem létezik a világon olyan, amit pénzen ne lehetne megvenni, és amit egy Vízöntő ne adna meg a gyermekének.

Halak

A Halak minden körülmények között megőrzik a nyugalmukat, és higgadtan, türelemmel beszélnek a gyerekeikkel is, legyen szó bármilyen komoly gaztettről. Ezek a beszélgetések gyakran kissé drámaiak, mivel a Halak kissé túlzottan lelkesek a szülői törekvéseikben.Mindenesetre egy Halak csillagjegy gyerekének lenni nagyon menő.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei erősnek, robusztusnak tűnhetnek, de ez a megjelenés azon nyomban elillan, főleg, ha a gyerekekről van szó. Imádnak ajándékozni, és általában teli találat, amit vesznek a gyerkőcnek, hiszen a Bika szeret extravagáns ajándékokat adni!

Ez is érdekelhet Divatőrült csillagjegyek Megnézem

via

(Nyitókép: Oliver Rossi/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top