nlc.hu
Horoszkóp
Szerelmes csillagjegyek

Csillagjegyek, akik életben tartják a szerelmet több évtizedes házasság után is

Egy házasságban mindkét félnek erősen kell dolgoznia. Vannak csillagjegyek, akik több évtized múlva is ugyanúgy szeretik egymást, mint annak idején, amikor megismerkedtek.

Valójában a házasság egy rögös út, de egy szilárd lábakon álló kapcsolat reménnyel a szívében képes átvészelni a legnagyobb viharokat is.

Csillagjegyek, akik imádnak házasságban élni

Fotó: Getty Images

Rák

Ha valaki egy rákkal él házasságban, akkor számíthat örök odaadásukra, és bár kissé ragaszkodó típusok – ami egy-egy esetben nagyon zavaró lehet –, a velük való kapcsolat őszintesége és kényelme páratlan lesz még több évtizedes házasság után is.

Mérleg

Ha valaki olyat keresel, aki biztosan átvészeli veled az élet legnagyobb megpróbáltatásait is, akkor menj hozzá vagy vegyél el egy Mérleget. Lehet, hogy nem nagyon rajonganak a romantikáért, de szívük ugyanolyan hevesen fog dobogni érted, mint a nászút alatt, még több évtizedes házasság után is. Szerelmi nyelvükként a szolgálatot választják, és soha nem mulasztják el kifejezni irántad érzett imádatukat.

Bika

A Bika társai gyakran arról áradoznak, milyen szeretettel néz rájuk férjük/feleségük hosszú, évek óta tartó házasság után is. Az évek során változhat a Bika csillagjegy szülöttje is, de számíthat társaságukra és tiszteletükre, mert kitartanak fogadalmuk mellett, és tiszteletben tartják az irántad való elkötelezettségüket.

Ez is érdekelhet Legnárcisztikusabb csillagjegyek Megnézem

via

(Nyitókép:  JovanaT/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top