nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. május 4–10. – Májusi virágözön

Kicsit késve, de lassan minden virágba borul. Nyílnak a virágok és a kabátok is. Egyre lengébben öltöznek az emberek. Te is. De vigyél magaddal eső- vagy széldzsekit, mert bármikor hirtelen zivatar csaphat le! A növő Hold felerősít mindent. Ezt is…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 4.: Nem csak az érettségizőknek jó hír, hogy ma egész nap az Ikrekben jár a Hold. Ráadásul nő. Így a tanulás és a vizsga jobban megy ma. Persze nem magolásról van szó. Ha tudsz összpontosítani, akkor tanulhatsz a szabadban. Most elég, ha olvasod a szöveget. Gyorsan bemegy a fejedbe.

Virágzó faág

Virágözön (Fotó: Unsplash)

CSÜTÖRTÖK – május 5.: Ma hajnalban a Rákba lépő Hold „vizes” témákat aktualizál. Bármi vízzel kapcsolatos feladatot beütemezhetsz: mosást, locsolást, öntözést, hajmosást stb. De ne erőltess semmit! Csak azt tedd, ami jólesik! Kalkuláld be, hogy nő a Hold, ami hajlamosít a víz pocsékolására!

PÉNTEK – május 6.: Ma egész nap a vizes Rákban jár a Hold. Erre rímel az időjárás is: megint esik. És úgy tűnik, mintha abba se akarná hagyni. Így nem kell a kertben locsolnod. A sok víz más formában is megjelenhet: pl. könnyek szökhetnek a szemedbe. A szentimentális hangulatnak olykor ez az ára.

SZOMBAT – május 7.: Amíg a Hold a Rákban jár, érdemes lenne mosnod, vagy akár vízinövényeket telepítened a kerti tóba. A kertben tanácsos füvet nyírni. A sok eső megtette a hatását. 13:50-től az Oroszlánba lépve a Hold azt javasolja, hogy menj fodrászhoz. Ha most vágatsz hajat, az eredmény látványos lesz.

VASÁRNAP – május 8.: A növő Oroszlán Holdkor a legjobb hajat vágatni, mert hihetetlen gyorsan regenerálódik és dúsabbá válik. Ugyanígy a dauerolás is meghozza a várt eredményt. A Hold most tüzes, energikus jegyben jár, ami jó hatással van rád, ha sportolsz vagy bármilyen kemény fizikai munkát végzel.

HÉTFŐ – május 9.: Marad a Hold a tüzes Oroszlánban. Így ma is sportolhatsz, edzhetsz, vagy más fizikai munkát végezhetsz. A hajvágás és dauerolás is aktuális még. Emellett ne feledd, hogy az Oroszlán növő Hold a hiúságot is növelheti! Ez addig jó, amíg az önmagaddal kapcsolatos igényességet növeli.

Vágott virágok rendezése

Virágrendezés (Fotó: Unsplash)

KEDD – május 10.: Ma kora hajnalban, éjfél után a Szűzbe lépő Hold hatékonyabbá tesz téged, és javítja a hatóanyagok hatékonyabb beépülését. Vigyél be minél több vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet a szervezetedbe! A Szűz Holddal összhangban ezt a lehető legtisztább, legtermészetesebb formában tedd!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 05.04-10.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 05.04-10.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top