nlc.hu
Horoszkóp

Makacs csillagjegyek

A 3 legmakacsabb csillagjegy

Mindenkinek van legalább egy barátja vagy családtagja, aki arról híres, hogy keményfejű és megingathatatlan a véleménye, bármiről is legyen szó!

A makacs emberekhez rengeteg türelem kell, és el kell fogadni, hogy bizony hiába nincs igazuk, akkor sem fogják elfogadni. A következő csillagjegyekkel teljesen felesleges vitába szállni.

Makacs csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bika (április 20-május 20)

A Bikák mindent előre elterveznek, kitalálnak, és ha már egyszer megvan a nagy terv, akkor abból nem engednek. Legyen szó egy vacsorameghívás kapcsán egy étterem kiválasztásáról vagy a munkában egy adott feladat elvégzéséről. Hiába rossz az irány, sosem ismernék el. Szilárd jegyekként a Bika könnyen elakad a saját maga kreált terveiben. Szereti a megszokott dolgokat, mert ebben érzi jól és biztonságban magát.

Bak (december 21-től január 20-ig)

A Bak hegynek tekinti az életet, és eltökélt szándéka, hogy minden akadályt leküzdjön, amíg el nem éri a csúcsot (és közben mindannyiunkra, alattvalókra néz). Ők a nagy teljesítményt elérők és a szabályok betartatói. Bár a föld jegyek rendkívül önkritikusak, a Bakok tudják, hogy ők a legjobbak az életükkel kapcsolatos döntések meghozatalához. A Bak minden napját átgondoltan betervezi – az étkezéstől a ruhákig –, így nem csoda, hogy kevésbé hajlandók kilépni ebből a komfortzónából. Az önellátás a Bakok védjegye, nem hagynak senkit a céljaik útjába állni.

Oroszlán (július 23-augusztus 22)

Ha még soha nem veszekedett Oroszlánnal, tekintse magát szerencsésnek, mert ezek a csillagjegyek rettentő önfejűek. Makacsságuk leginkább abból fakad, hogy gyakran eléggé idegenkednek attól a gondolattól, hogy esetleg tévednek, ezért mindig készen állnak a vitára. Makacsságuk összességében odaadó, hűséges és elkötelezett barátokká teszi őket, de megterhelő lehet velük az élet, így a másik fél részéről nem árt egy kis türelem.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik nem féltékenyek Megnézem

 via
(Nyitókép: Getty Images/Robyn Breen Shinn)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top