nlc.hu
Horoszkóp
Szűz nők a legjobb szeretők

Az asztrológia szerint ezért a Szűz nők a legjobb szeretők

Első pillantásra a Szűz nő visszafogottnak és nehezen megközelíthetőnek tűnhet, de valójában csak válogatós.

A Szűz nő hajlamos túlságosan kritikusnak lenni önmagával és partnereivel szemben, de ha megtalálja az igazit, akkor egy életre is elkötelezi magát.

Szűz nők pozitív tulajdonsága

Fotó: Getty Images

Hűséges

A Szűz nő szerelme erős, hosszan tartó és odaadó. Soha nem lesz okod szkeptikusnak lenni vele szemben. A hűségben páratlan Szűz a csalást olyan betegségnek tekinteni, amelyet mindenáron el kell kerülni. Száz százalékig meg lehet bízni benne.

Gondoskodó

Meglehet, hogy nem úgy tűnik, hiszen a Szűz nők hajlamosak hűvösnek és tartózkodónak mutatkozni, valójában az egyik leggondoskodóbb csillagjegy. Mindenben támogatja párját. A Szűz nő megérti, hogy mindenkinek más az igénye és más megközelítése van a vonzalomhoz, ezért partnere hangulatának megfelelően képes alakítani érzelmeit és érzéseit.

Intuitív

A Szűz intelligens jegy. Egy Szűz nő az intuíció, a logika és a megalapozott érzékenység kombinációja. A Szűz nő mindig tisztában van azzal, hogy mit akarsz és/vagy mire van szükséged. Hibátlan társ.

(Nyitókép: Alberto Suárez / 500px/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top