nlc.hu
Horoszkóp

Halak nők a legjobb szeretők

3 ok, amiért a Halak csillagjegyű nők a legjobb szeretők

A Halak csillagjegyű nőket széles körben az egyik legszimpatikusabb csillagjegyként tartják számon, aki mindent megtesz azért, hogy a körülötte lévők boldogságát biztosítsa.

A Halak csillagjegyű nők bár félénknek tűnhetnek, mindig figyelik, mi történik körülöttük, végtelenül odaadóan figyelnek a másik félre. Ez az érzékenysége az, ami megkülönbözteti őt, mint jó szeretőt a többi jegytől.

Rendkívül érzékeny Halak nők

Fotó: Getty Images

Önzetlen

A Halak csillagjegyű nők rendkívül önzetlenek és érzelmesek. A Halak mindig tisztában vannak azzal, hogy mit mondjon, és mikor kell jelen lennie, mikor van szüksége a párjának az ő nyugtató szavaira. Valójában, mivel annyira összpontosít, hogy segítsen mindenki másnak és a körülötte lévő szeretteinek, néha figyelmen kívül hagyhatja saját szükségleteit.

Rendkívül empatikus

Senki sem jobb, mint egy Halak nő, aki vállát kölcsönözi a síráshoz vagy hallgató fület, ha épp arra van szükség. Egyedülállóan gyengéd és érzékeny. A Halak jegyű nő rendkívül empatikus és érzékeny mások érzelmeire. Ha lát valakit sírni, tudni akarja, hogyan tud segíteni a másiknak, és akár együttérzésből és empátiából ő is elsírhatja magát. Nagyon törődik a párjával. 

Szuper intuitív

A Halak magukkal ragadó természetes pszichikai képességekkel rendelkeznek. Mivel az intuíciójuk erősebb, képesek lehetnek észlelni, ha valami elromlott, vagy ha valaki ideges. A Halak jegyű nő hasonlóképpen érzékeny a felszín alatt megbúvó érzelmekre. Kiváló tanácsokat adhat, nagyszerű útmutatásokkal segíthet az érzelmileg bajba jutottakon.

Ez is érdekelhet Érzelmileg zsaroló csillagjegyek Megnézem

via

(Nyitókép:  Chanintorn Vanichsawangphan / EyeEmGetty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top