nlc.hu
Horoszkóp

A Halak csillagjegy és a szex

A Halak az ágyban is a legérzékenyebb csillagjegy

A Halak csillagjegy az érzelmek legmélyebb szintjéhez képes kapcsolódni, ez pedig megjelenik a szexualitásában is.

A Halak olyan mélyen éli meg az érzelmeit, hogy a fizikai síkon túljutva spirituálisan is kapcsolódik ahhoz, akivel szexuális kapcsolatba kerül. Jellemző rá, hogy az érzékenysége és empátiája miatt mások szükségleteit saját maga elé helyezi, ez pedig megmutatkozik a szexben is.

Érzelmek és erotika

A Halak rendkívül romantikus és intuitív csillagjegy, mivel a Neptunusz uralja, ezért néha a szerelem gondolatába is beleszerethet. Érzéki és bájos természete könnyen elvarázsolja a partnert, akit kiválaszt és eláraszt a szeretetével, ám azt is érdemes tudni róla, hogy el is várja, hogy az érzéseit viszonozza a párja. A Halak hajlamos a határozatlanságra, és a szerelembe eséstől a menekülésig ingadozhat, ha egy partner túl agresszívan üldözi az udvarlással. Ha sikerült megfogni a Halak csillagjegyet, akkor számíthatsz rá, hogy a kapcsolat tele lesz spontaneitással és túlcsorduló érzelemmel.

A Halak a hihetetlen érzékenysége miatt a szexben is romantikus és érzéki. Különleges erotikus élményben lesz részed egy Halakkal, mert minden energiájával azon van szeretkezés közben, hogy a párjának örömet szerezzen. A Halakkal a szex nem csupán két test, hanem két lélek egyesüléséről is szól, mert ennek az álmodozó víz jegynek szüksége van arra, hogy a szex az emberi lélek felfedezése legyen, és inkább utazásként tekint rá, mintsem a célt kergető sprintként.

Szerelmes pár csókolózik

A Halak érzékeny csillagjegy a szexben is (Kép: Getty Images)

Bizalmatlanság és határozatlanság

A Halak képes elmerülni az érzelmeiben szex közben, és művészetként tekinteni erre az élményre – olyan művészetként, amely értelmet ad az életnek. Bár egy olyan partnerrel, akiben megbízik, biztosan tud spontán lenni, de inkább jellemző rá az, hogy sok időbe telik, mire megnyílik a szexben a partnere előtt. Ha az intim kapcsolat után a párjuk megbántja a Halakat, akkor mélyen kihasználva és megalázva érzi magát, ezért gyakran úgy tekint a szexre, mint egyfajta energiára, amelyet csak azoknak kíván ajándékozni, akik tényleg kiérdemlik.

Ha valamiben fejlődni érdemes a Halaknak, az a határozatlanság, és az, hogy könnyen elterelhető a figyelmük, amikor a szerelmi életük rendbetételéről van szó. Mivel mélyen éli meg az érzelmeit, ez túlterheli néha a lelkét, ezért menekülőre foghatja a felelősség és kötelezettségek elől – márpedig ebből a kettőből sok van egy párkapcsolatban. Ezek miatt érdemes időt szánni a Halak csillagjegynek arra, hogy az érzelmei mellett a gyakorlatiasabb területekre is figyeljen az életében, hogy kiegyensúlyozott legyen minden területen.

Via

Munka és csillagjegyek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top