nlc.hu
Horoszkóp

Bika hibái

3 hiba, amit egy Bika a párkapcsolatában elkövet

Jobb tisztában lenni a hibákkal, hogy aztán a párkapcsolat gördülékenyen menjen.

Nem árt, ha következő apróságokkal tisztában vagy, ha épp Bika a párod.

A Bika három nagy hibája

Fotó: Getty Images

Makacs

A Bika egy földi jegy, aki két lábban ott is áll. Ez megbízhatóvá és stabillá teszi őket, ugyanakkor mozdíthatatlanná és a változástól idegenkedővé is. A kompromisszumok megkötése egy kapcsolatban nagy kihívást jelenthet számukra. A Bika kevés teret hagy egy kapcsolatban a másik személy számára, a maga útját járja. Ennek leküzdésében a nyílt és őszinte kommunikáció az, ami segíthet!

Bizonytalan

Előnyben részesítik a következetes partnereket, és tudni akarják, mire számíthatnak kapcsolataiktól. A Bikának meg kell értenie, hogy a legerősebb hűségük az önmagukhoz van. Fontos, hogy jóban legyen önmagukkal, hogy tartsanak önértékelést. Ha ez megtörténik, akkor nem a félelmeik alapján hoznak majd döntéseket.

Materialista

Imádják magukat kényeztetni A Bika büszkén mutogatja magát a közösségi médiában, és nem fél attól, hogy elmondja az embereknek, mennyit költekezik. Azt akarják, hogy partnereik ajándékokkal és meglepetésekkel kedveskedjenek nekik, és erőfeszítéseket tegyenek értük. Ez gyakran azt eredményezheti, hogy figyelmen kívül hagyják partnerük szükségleteit, mivel túlságosan el vannak foglalva saját magukkal, és saját vágyaikkal. Tehát a Bikának olyan partnereket kell választania, akik értéket adnak az életükhöz, amely túlmutat egy nagy bankszámlán.

via

(Nyitókép:  Sylvain Sonnet/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top