nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. május 9–15. – Ne keveredj felesleges vitákba!

Önkényeskedésre, sőt toporzékolásra hajlamosíthat a Jupiter, ami a Kosba lép. Ezzel elképesztő stílusváltást hoz magával. Az eddigi jóságos, elnéző hozzáállást felváltja egy akaratos attitűd. Vigyázz, hogy ezzel ne provokálj senkit, és ne keveredj felesleges vitákba!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Elvileg jó hír számodra, hogy a Jupiter szerdán belép a Kosba. Hiszen a Jupiter a nagy szerencse bolygója. Így egy szerencsés időszakot nyit meg neked, ami egészen október végéig tart. De jobb, ha tudsz arról, hogy a Jupiter túlzásokra hajlamosít. Főleg indulatok és akaratosság terén. Ebből törvényszerűen viták pattanhatnak ki. Vagyis mostantól minden korábbinál nagyobb szükséged lesz a józanságra. Ez már csütörtökön és pénteken aktuális lesz. Hétvégén ne aggódj, ha nem a terveid szerint alakulnak a dolgok!

BIKA – heti horoszkóp

Neked nem a Jupiter jegyváltása hoz kihívásokat, hanem a vasárnapi konstellációk. Addig töltődj fel, és fókuszálj a kedvező eseményekre! Ebből szerdán duplán jut, amit dupla szuper fényszögek mutatnak: Hold-Uránusz és Nap-Hold. Szóval lesz okod az elégedettségre. Amennyiben ismered magad, tudod, hogy az elégedettség nem jelenthet elkényelmesedést. Hétvégén nem szabad elhanyagolnod a párodat. Igyekezz a kedvében járni! Talán ezzel megelőzhetsz egy váratlan hisztit, amit az égi folyamatok jeleznek.

IKREK – heti horoszkóp

Nosztalgiázásra hajlamosít bolygód, a Merkúr, ami keddtől hátráló mozgásba kezd. Természetesen tudjuk, hogy a bolygók sosem mennek hátrafelé. Ez csupán egy virtuális tévedés: a Földünk és a Merkúr is ellipszis alakú pályán kering. Az asztrológiában ennek a hátráló mozgásnak szimbolikus jelentősége van: régi témák, emberek, szituációk visszatérhetnek. Ezeknek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. De érdemes meggondolnod, hogy vajon még mi dolgod van ezzel. A hétvégéd az egészség megőrzésének jegyében teljen!

RÁK – heti horoszkóp

A Kosba lépő Jupiter a jövőddel kapcsolatos elképzeléseidet „átrendezheti”. Hajlamos leszel pánikolni. Pedig nincs okod rá. Tény, hogy a nagy váltásoknak nem vagy híve. Idővel (pár nap után) rájössz, hogy a Jupiter magasabb dimenziókba emel téged vagy legalább a tekintetedet. Tény, hogy olyan feladatok és lehetőségek várnak rád, amelyek minden elképzelésedet felülmúlják. Október végéig „felnőhetsz” hozzájuk. Hétvégén visszanyered a derűlátásodat, és kisüt a Nap, ami reflektorként világítja meg az utadat…

Két lány virággal

Virágok, béke (Fotó: Unsplash)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ünneplésre ad okot a Jupiter, ami szerdán a Kosba lép, és neked fantasztikus terveket hoz tálcán. Vigyázz, mert kapkodásra hajlamosít! Holott semmi okod a sietségre. Szerencse, hogy szerdán föld, csütörtökön és szombaton levegő energiák dominálnak. Előbbi a tervezésben, utóbbi a kreativitásban segít neked. Mindkettőre szükséged van. A hétvége tartogat kihívásokat. Egyrészt a párkapcsolatodban látszanak ellentétek. Másrészt a közérzeted nem lesz valami fényes. Mindkettőt gyógyítja a tolerancia.

SZŰZ – heti horoszkóp

A hét mottója az legyen, hogy „Minden csatát megnyersz, amibe nem mész bele!” Szinte minden napra jut bolygószembenállás, ami nézetkülönbségeket és vitát szimbolizál. Szerencsére nem ennyire katasztrofális a helyzet. Csupán magadnak teszel jót, ha ezen a héten egyetlen szócsatába sem mész bele. Mindeközben a Merkúr hátráló mozgása a munkahelyeden régi kolléga visszatérését mutatja. Nem biztos, hogy örülni fogsz neki. A hétvége kitűnő utazásra, kirándulásra, mozgásra. Semmiképp se mulaszd el!

MÉRLEG – heti horoszkóp

A Jupiter jegyváltása új szintre emeli a párkapcsolatodat: szorosabbá válhat a szövetségetek, összeköltözhettek, eljegyzés, esküvő is szóba kerülhet. Ha nincs még párod, találkozhatsz vele. Erre október végéig van időd. Vagyis ne sürgesd se önmagadat, se a másikat, se az időt! Toporzékolnod sem szabad, ha nem kapod meg azonnal azt, amire vágysz. Maradj méltóságteljes és mértékletes! A hétvégéd a pénzszámolgatás jegyében telhet. Jó, ha költségvetést, kalkulációt készítesz, de ne ess túlzásba!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Erős hullámzás jellemzi ezt a hetedet. Egy mélyponttal indul: valakivel heves vitába keveredhetsz. Hiába van igazad, ő nem érti, nem hallja vagy nem látja az érveidet. Vagyis okosabb, ha nem most akarod meggyőzni. Hét közepén meglepődsz, hogy szinte mindenki azt és akkor teszi, amiben megállapodtatok korábban. Reméled, hogy ez nem csak átmeneti. Sajnos a hétvégédre rányomhatja a bélyegét az a vasárnapi bolygószembenállás, ami szerelmi téren a „legveszélyesebb”. Szóval mindenáron kerüld a vitát!

NYILAS – heti horoszkóp

Mint egy gyerek a játékboltban, olyan boldog leszel attól, hogy a Jupiter szerdán belép a Kosba. Egészen október végéig tombol benned a gyermeki lelkesedés és kreativitás. Ne szabj gátat ezeknek! Hihetetlen ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek eddig reménytelen problémákra hoznak megoldásokat. Az egyetlen buktató a türelmetlenség lehet. Tehát adj kellő időt a folyamatok kibontakozásának! Hétvégén nem lesz a közérzeted valami jó. Lehet, hogy kicsit le kéne lassulnod. Lehet, hogy a lustálkodás jobb.

Magyar vizslák egymáson pihennek

Közös pihenő (Fotó: Pixabay)

BAK – heti horoszkóp

Érzed egy ideje, hogy a családon belül valaki készül valamire. Hamarosan kiderül, hogy ki ez, és milyen lépésre szánta el magát. Az biztos, hogy október végéig átrendeződik a családon belüli hierarchia és/vagy felállás. Akár költözésre is sor kerülhet. Mindezt a Jupiter jelzi, ami szerdától az akaratos Kosba lép. Sejthető, hogy nem leszel kibékülve a stílussal. De pont ezen kell felülemelkedned. A hétvégét töltsd a barátaiddal! Minél többet nevetsz, annál gyorsabban kioldódik belőled a feszültség.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Szokatlan módon régi lehetőségek térnek vissza. Olyanok, amelyekről már rég lemondtál. Előfordulhat, hogy el is felejtetted őket. Mindezt a Merkúr retrográd mozgása szimbolizálja. Több, mint 3 heted van erre. Szóval nem kell megijedned, ha nem ugrik be azonnal. Vasárnap este lesz egy kellemetlen Nap–Szaturnusz fényszög, amit már hét közepétől egyre erősödve érzel. Ez olyan emberrel való egymásnak feszülést jelez, akire felnézel, de muszáj ellentmondanod neki. Tedd ezt úgy, hogy ne sértsd meg!

HALAK – heti horoszkóp

Tagadhatatlanul veszteségnek fogod megélni, hogy bolygód, a Jupiter szerdán kilép a Halakból. De ne válj olyan duzzogós gyerekké, akitől elvették a kedvenc játékát! Viseld felnőttként! És tudd, hogy a Jupiter által jelzett bőség és szerencse a pénz területére vándorol. Tehát nem lesz okod panaszra. Amennyiben hétvégén útra kelsz, legyél óvatos. Nehéz fényszögek nehéz kihívásokat szimbolizálnak a közlekedésben. Lehetnek lezárások, terelések, dugók. És nem kizárt, hogy heves zivatarok nehezítik a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top