nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a házasság

Csillagjegyek, akik csak anyagi jólét miatt házasodnak

A következő csillagjegyek szeretik az anyagi biztonságot, ami miatt mindent meg is tesznek.

Ez nem azt jelenti, hogy mindannyian hozományt keresnek, de bizonyos esetekben olyan partnert választanak, aki biztonságot és anyagi hátteret ad nekik. Más esetekben egyes csillagjegyek olyan társat választanak, akinek jobb karrierje és kilátásai vannak, mint nekik.

Csillagjegyek, akik anyagi okok miatt házasodnak

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók olyanok, akik nagyon büszkék a családjukra, és mindent megtesznek családi hírnevük megőrzéséért. Ez magában foglalja a társadalmi státusz miatti házasságkötést. Az esküvőket inkább lehetőségnek tekintik vagyonuk gyarapítására, ahelyett, hogy csak a lelki társukkal találkoznának.

Kos

Bár minden Kos kiváló barátságot köt, óvatosan választják ki, kivel kötik össze az életüket. Szeretnek ugyanis anyagilag megalapozott döntéseket hozni. A Kos szeme a jövőre szokott lenni, ezért általában olyan valakivel házasodnak össze, akiben a legpazarabb és pénzügyileg legbiztosabb jövőt látják. Még a szerelmet is figyelmen kívül hagynák a pénzzel szemben.

Bika

Bár minden Bika nagyra értékeli az anyagi biztonságot, sokan szeretik azt maguknak biztosítani. Vannak azonban olyanok, akik időről időre a szüleiktől vagy házastársuktól várják az anyagi jólétet. Ez nem egyoldalú követelés, de elvárják feleségüktől vagy férjüktől, hogy anyagilag gondoskodjanak róluk.

via

(Nyitókép: Laurence Monneret/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top