nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik kiválóan manipulálják a főnökeiket

Csillagjegyek, akik kiválóan manipulálják a főnökeiket

Vess egy pillantást azokra a csillagjegyekre, akik önérdekből manipulálják főnökeiket.

Minden munkahelyen vannak olyan dolgozók, akik a feljebbjutás érdekében sok mindenre kaphatóak. A következő csillagjegyek például szeretik manipulálni a főnökeiket.

Csillagjegyek, akik manipulálják a főnököt

Fotó: Getty Images

Skorpió

Gyanakvó természetük van, amitől mindig úgy érzik, mintha valaki meg akarná szerezni őket. Nem fognak megbízni a munkatársaikban, és nem is csapatként dolgoznak, inkább egyéni projekteket hajtanak végre, hogy teljes elismerést kapjanak érte. Gyakran kollégáikról a hátuk mögött beszélnek, ami feszült munkahelyi légkört eredményez.

Szűz

A munkahelyi életük az elméjük 200 százalékát kapja, mivel nincs nyugalmuk, ha munkáról van szó. A Szűz gyakran megszállottan gondolkodik azon, hogy szeretik-e munkatársai vagy sem, és mindent megtesz, hogy manipulálják feletteseiket. Igyekszik gondoskodni arról is, hogy fizetésemelést kapjon, még akkor is, ha kollégáik jobban megérdemelnék.

Vízöntő

A Vízöntő a legtöbb cégnél igazi szorgos méh, intellektuálisan felsőbbrendűnek érzik magukat kollégáiknál. Ez biztosítja, hogy a legjobb bánásmódot várják el mindenkitől a cégnél, legyen az munkatársaiktól vagy akár főnökeiktől.

Ez is érdekelhet Kapkodó csillagjegyek Megnézem

(Nyitókép: Getty Images/Tom Werner)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top