nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek szeretetnyelve

3 csillagjegy, akiknek a szeretetnyelve mások állandó szolgálata

Vannak olyan csillagjegyek, akik fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy szeretteik mindig jól érezzék magukat.

Ezeknek a csillagjegyeknek a szeretetnyelve a szolgálattétel.

Csillagjegyek, akiknek szeretetnyelve a szolgálattétel

Fotó: Getty Images

Bak

A Bakok felelősséget éreznek szeretteikért, és úgy mutatják ki szeretetüket, hogy szó szerint szolgálják azokat, akik fontosak számukra. Mindig emlékezni fognak arra, hogy meg kell tankolni az autót, kifizessék a számlákat, vagy akár meg is oldják azokat a házimunkákat, amelyeket nem élveznek. Úgy gondolják, hogy nincs is jobb módja annak, hogy kimutassák valaki iránti törődésüket, minthogy megtesznek másokért olyan dolgokat, amiket egyébként maguknak nem biztos, hogy megtennék.

Szűz

A Szűz aprólékosan átgondolja partnerük minden igényét. Aki fontos nekik, azoknak mindent megtesznek, mert a cél szeretetük nagyszabású megjelenítése. Bár a Szűz elfoglalt a saját élete élésével, mindig számíthatsz rá, ha beteg vagy, vagy a ház körül kell segíteni, vagy bármiben. Mindig ott lesznek melletted.

Mérleg

Ha mindig is arról álmodoztál, hogy olyan szeretőd legyen, aki ugyanúgy szeret, mint a szüleid, akkor szerezz magadnak egy Mérleget. Ezek az egyének folyamatos tettekkel mutatják ki szeretetüket és törődésüket valaki iránt. Legyen az egy finom reggeli az ágyban, a fürdőszoba takarítása, vagy akár egy masszázzsal való kényeztetés. A Mérlegek csinálják a legjobban!

 

via

(Nyitókép: Getty Images/kupicoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top