nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi élet a retrográd Merkúr alatt

Csillagjegyek, akiknek javul a szerelmi élete a retrográd Merkúr alatt

Tökéletes időszak, hogy szerelmi életünket rendezzük.

Ennek a három csillagjegynek a párkapcsolatára kifejezetten jó hatással lesz a retrográd Merkúr. 

Csillagjegyek szerelmi élete a retrográd Merkúr alatt

Fotó: Getty Images

Kos (március 21. – április 19.)

A szerelem az ajtódban áll, és kopogtat. Észreveszed, hogy az eddig barátnak hitt illető talán többet jelent. Ott van neked, amikor szükséged van rá, támogat, megért. A retrográd Merkúrnak köszönhetően pedig elkezdesz másként nézni erre az illetőre. Kezdesz nyitottabbá válni felé, érdekel, mikor, hol és mit csinál. Sokat gondolsz rá, és úgy tűnik, a másik fél is viszonozza az érdeklődésed. Nem veszíthetsz semmit: ha társnak szeretnéd, akkor nyitni fog feléd az illető, de ha csak maradsz a baráti állásban, azt is tiszteletben fogják tartani.

Bika (április 20. – május 20.)

A retrográd Merkúr megmutatja, hogy a párod az igaz Nagy Ő. Nagyon meglep, hogy ez a személy mindig ott van melletted, kiáll érted, és ezt végre el is kezded értékelni. Ez az időszak meghozza az erőt ahhoz, hogy félretedd a  kétségeid, és csak haladj áramlattal. Rájössz, hogy ez a kapcsolat sok mindent ad neked, leginkább örömöt és boldogságot.Végre észreveszed, hogy mennyire szeret valaki, akiben még meg is bízhatsz!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Bikához hasonlóan május hátralévő részében neked is felnyílik a szemed. Végre megtapasztalod azt a szerelmet, amelyre annyira vágytál. Az egész csak karnyújtásnyira van. Végre felkészültnek érzed magad arra, hogy befogadd az újat, a szerelmet, és mersz végre boldog lenni, szégyenérzet nélkül!

via

(Nyitókép: Elizaveta Starkova / EyeEm/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top