nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel borzalmas kapcsolatban lenni

Ezekkel a csillagjegyekkel a kapcsolatod totális rémálommá változhat

Ezeknek a a csillagjegyeknek érdemes kiadni az útjukat a lehető leggyorsabban!

A következő csillagjegyek nagyon nehéz természetűek, ezért sem könnyű velük párkapcsolatban maradni. Mondjuk, kik a nehézágyúk!

Ezekkel a csillagjegyekkel borzalmas párkapcsolatban élni

Fotó: Getty Images

Bika

Jobb, ha felkészülsz, hogy soha nem nyerhetsz egy vitában vele szemben. Hiába van neked igazad, ne várd tőle, hogy ezt valaha is elismerje. Azzal is érdemes tisztában lenni, hogy mindig az ő igényei az elsők, a tieid csak utána következnek. Egy Bika sohasem nyílik meg előtted teljesen. Hiába tudod, hogy történt vele valami, minden kérdésedet hárítani fogja.

Oroszlán

Egy Oroszlán mellett sohasem érezheted magad teljes biztonságban. Készülj fel, hogy flörtölni fog minden szembejövővel, és ebben még az sem zavarja, ha épp te is ott vagy. El kell fogadni (vagy felhúzni a nyúlcipőt), hogy sohasem fog jobban szeretni téged a saját tükörképénél. Egy Oroszlán sohasem téved. De ha így is lenne – ami eleve abszurd – azt soha nem ismerné be.

Skorpió

A Skorpió legendásan féltékeny. Ne is álmodj róla, hogy mellette barátaid is lehetnek. Sohasem tudhatod, hogy valójában mit érzel iránta, mert folyamatosan manipulálja az érzéseidet. Különleges képessége van ahhoz, hogy két pillanat alatt letörje a hangulatod, vagy, hogy könnyekre fakasszon. Nem leszel mellette boldog, ezt el kell fogadni! Menekülj!

(Nyitókép:  Getty Images/PhotoAlto/Frederic Cirou)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top