nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és megérzéseik

Ez a 3 csillagjegy tévedhetetlen megérzésekkel bír

Számukra mindenki és minden nyitott könyv.

A következő csillagjegyek fantasztikus, már-már ijesztő pontos megérzésekkel bírnak.

Csillagjegyek szuper megérzésekkel

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák azonnal észreveszi a legapróbb változásokat is. Mindegy, hogy személyesen, írásban vagy telefonon beszélget vele az ember, semmi sem kerüli el érzékelő antennáit. De épp ennek a képességének köszönheti azt, hogy könnyen kapcsolatot teremt másokkal, és mindig készen áll meghallgatni azt, akinek szüksége van rá.

Halak

A Halak csillagjegy rendkívül érzékeny, ezért érzi, ha valami történni fog, még akkor is, ha semmi jele annak a bizonyos közelgő eseménynek. Egyszerűen követi a belső hangját anélkül, hogy tudná miért, így születnek csodálatos alkotásai vagy sikerül totálisan meglepnie másokat.

Skorpió

Amikor egy Skorpió a szemedbe néz, szinte olyan érzés, mintha közvetlenül a lelkedbe nézne. Ennyire erőteljes az intuíciója. Neki a legkevésbé sem éri meg hazudni, mert azonnal tudni fogja. Ezenfelül lazán kiolvassa az ember motivációit, félelmeit, minden olyat, amiről az illető nem szeretne beszélni.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Matthias Clamer)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top