nlc.hu
Horoszkóp

Intelligens csillagjegyek

Ők a legintelligensebb csillagjegyek

A következő csillagjegyek átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek. Te is köztük vagy?

Van 3 olyan csillagjegy, akik kitűnnek a többiek közül az átlagon felüli intelligenciájukkal.

Leginteligensebb csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntők felettébb intellektuálisak és szeretik, ha ezt mások is tudják róluk. Széles látókörrel bírnak, és képesek elfogadni mások ötleteit, illetve véleményét.  Mindazonáltal csak akkor hajlandóak hinni valamiben, ha előbb a saját szemükkel is meggyőződtek róla.

Szűz

A Szüzek szeretik megoldani a megoldhatatlant és helyrehozni azt, ami elromlott. Folyamatosan gondolkodnak és alkotnak, illetve rendkívül odafigyelnek a részletekre, talán emiatt is nagyon jó emberismerők. Bár általában nem szeretnek dicsekedni, nagyon kevés dolog van, amihez ne értenének.

Bak

A Bakok nagyon precízek és erősen strukturált gondolkodásmóddal rendelkeznek, ami segíti őket az okos döntések meghozatalában. Rettentően erős akarattal bírnak, és sokszor földhöz ragadtnak tűnnek, amiért nem szeretnek elrugaszkodni a valóságtól. Ők élethosszig tanulnak az Élet Iskolájában. Nem adják fel, ha hibáznak, hanem tanulnak belőle és alkalmazkodnak.

 
(Nyitókép: Getty Images/Peter Dazeley)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top