nlc.hu
Horoszkóp

Ellentétes csillagjegyek

Így jönnek ki egymással a teljesen ellentétes csillagjegyek

Az asztrológia körében az egymással szemben lévő csillagjegyek különböznek egymástól a leginkább. Nézzük, mi történik akkor, ha éppen ők alkotnak egy párt.

A Kos és a Mérleg

A Kos Mindig tudja, mit akar, határozott és kissé önző is tud lenni. Ezzel szemben a Mérleg arra törekszik, hogy harmóniát teremtsen, másokat helyez maga elé és nehezen dönt A tűz és a levegő jegy jól kijöhet egymással, a Kos határozottságra, a Mérleg pedig együttműködésre taníthatja párját. Arra azonban vigyázni kell, nehogy a Kos elkezdje irányítani a Mérleget.

Teljesen ellentétes csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

A Bika és a Skorpió

A Bika imádja a földi létet, szeret élni és szereti saját magát is. A Skorpió viszont gyakran elvágyódik, a hétköznapi dolgok helyett jobban érdekli a spiritualitás, a mágia világa, és eléggé önostorozó típus. Így a két jegy nehezen talál közös hangot, ami hasonló bennük, az az, hogy mindketten féltékeny típusok, de nem biztos, hogy jó, ha ez tartja őket össze.

Az Ikrek és a Nyilas

Az Ikreket minden is érdekli, az információéhsége kiapadhatatlan. A Nyilas is kíváncsi, de ő inkább a mélyebb tudás híve, ha valami érdekli, arról szeretne a mindennél is többet tudni. Jó párost alkothatnak, mert mindketten aktívak, lelkesek és másfajta a tudásuk, amit érdemes lehet egyesíteni.

A Rák és a Bak

A Rák a legérzelmesebb, leggondoskodóbb csillagjegy, míg a Bak sokkal inkább a racionalitás, a stratégiaépítés híve. Nehezen kapcsolódnak ők ketten, de ha mégis segíthetnek egymásnak, hogy a Bak is megélje az érzéseit, és a Rák is képes legyen a racionálisabb gondolkodásra.

Az Oroszlán és a Vízöntő

Az Oroszlán egy igazán királyi karakter, aki imád ragyogni és a középpontba lenni. A Vízöntő viszont ezt nevetségesnek és feleslegesnek tartja, mivel számára éppen, hogy a szabadság, a függetlenség és az egyenrangúság a fontos. Tanulhatnának egymástól, de ritkán lesznek jóban, mert nem értik a másik működésmódját.

A Szűz és a Halak

A Szűz két lábbal áll a földön, mindene a rendszer és a tervezhetőség. Ezzel szemben a Halak sosem tervez, ő inkább áramlik a történésekkel. Mindketten nagyon végletesek és értelmezhetetlen, sőt ijesztő számukra, amit a másik képvisel. Ha mégis érvényesülni tud a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást, érdekes utazásnak lehet részese a végletes páros.

(Nyitókép: izusek/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top