nlc.hu
Horoszkóp

Ellentétes csillagjegyek, akik jól kijönnek egymással

Csillagjegyek, akik totális ellentétek, mégis remekül kijönnek egymással

Amennyire különböznek egymástól, legalább annyira megtalálják egymással a közös hangot.

Bika és Halak párkapcsolata

A Bika és a Halak sem idegenkedik attól, hogy hirtelen ötlettől vezérelve összeszedje holmiját, és elmenjen. Erre a lépésre leginkább akkor szánják el magukat, amikor valamilyen problémával kéne szembenézniük. Nem bírják a feszültséget, ha tehetik, messze kerülik a vitákat, a veszekedéseket. Kérdés, hogy két olyan csillagjegy, akik nehezen viselik a mindennapos stresszt, hogyan illik egymáshoz? A Bika és a Halak ezt a problémát valahogy mégis sikeresen oldja meg. Tökéletesen kiegészítik egymást abból a szempontból is, hogy amikor egyikük zaklatott, a másik vigaszt és támaszt tud nyújtani, hiszen tökéletesen megérti, mi az, amin éppen keresztülmegy a párja.

Ellentétes csillagjegyek, akik összeillenek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Ikrek és a Skorpió remekül kijönnek egymással

Elsőre akár ijesztőnek is tűnhet kívülről az Ikrek és a Skorpió párosa. Nem minden esetben, de azért akad rá bőven példa, hogy ők ketten kimondottan jól működnek együtt a párkapcsolatban. Mindketten erős egyéniségek, bárhova is mennek, süt róluk, hogy ők visznek mindent, és valóban ketten együtt mindent az ellenőrzésük alatt tartanak. Kívülről meglehetősen furcsa párosnak tűnhetnek, hiszen dominánsak, szellemesek és meglehetősen ravaszak is. Amikor egyikük bajba kerül, összefognak, s pillanatok alatt megoldást találnak a problémára.

 
Ilyen lehet az Oroszlán és a Bak párkapcsolata

Az Oroszlán és a Bak párkapcsolatának egyik legfontosabb ismertetőjegye, hogy az erő mozgatja őket. Mindketten komoly energiát fordítanak arra, hogy a párkapcsolatuk harmonikus és boldog lehessen, céljaikat soha nem adják fel, a hírnév, a pénz, a siker nagyon erősen vonzza őket. Ők sosem hagynák cserben a másikat, bár a kettejük közötti versengést sem tudják kiiktatni. Időnként túl messzire mennek, ám mindketten elég intelligensek ahhoz, hogy a veszekedésnek még azelőtt véget vessenek, mielőbb kicsúszna kezükből az irányítás. Motiválják, inspirálják egymást, ezért is alkotnak ők ketten remek párost.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top