Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegypáros bizonyítja, hogy az ellentétek vonzzák egymást

Sokak és a mondás szerint is, az ellentétek vonzzák egymást. A valóság gyakran mást mutathat, ugyanakkor a horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek, amennyire eltérnek egymástól, annyira jól össze is illenek. Barátként és a szerelemben is.

Az örök vita: hasonló hasonlót vonz, vagy az ellentétek vonzzák egymást? Mindkettő igaz lehet. Az alábbi csillagjegy-párosok annak élő bizonyítékai, hogy két szögesen eltérő személyiségű ember is boldog lehet együtt, egymással. Vajon te és a párod köztük vagytok?

1. Nyilas és Halak

A Nyilas és a Halak leginkább a kommunikációs képességeikben különböznek egymástól. Míg a Nyilasnak, ami a szívén, az a száján, addig a Halak már jóval titokzatosabb és nehezebben kiismerhető csillagjegy. Valahol mélyen azonban mindketten ugyanazt akarják, így ha a Nyilas átjut a Halak bástyáján, valójában mindketten nagyon jól járnak. Tökéletesen bizonyítják, az ellentétek vonzzák egymást.

2. Kos és Skorpió

A Kos és a Skorpió nagyon másként látja a párkapcsolatot. A Kos az egyik legfüggetlenebb csillagjegy, a Skorpió pedig maga a féltékenység zöld szemű ördöge. Amikor a Kos ilyesmit tapasztal, úgy érzi, csapdába esett, és menekülésre fogja. A Skorpió viszont mindig eléri, amit akar, és idővel meggyőzi a Kost, adjon fel kicsit a szabadságából. Ráadásul olyan ügyesen hálózza be, hogy a Kos úgy érzi, szabad akaratából teszi.

3. Szűz és Ikrek

A szőrszálhasogató Szűz és a kaotikus Ikrek párkapcsolata elméletben sehogy sem működhetne. A helyzet viszont az, hogy a Szűz imád dolgokat megjavítani, és ki másnak lenne erre nagyobb szüksége, mint a folyamatosan a széthullás szélén egyensúlyozó Ikreknek? A Szűz vigyáz a párjára, az Ikrek pedig annyi örömöt és változatosságot csempész a párkapcsolatba, hogy valójában mindketten nagyon jól járjanak a másikkal.

Az ellentétek vonzzák egymást? (Pexels)

4. Oroszlán és Rák

Az Oroszlánnak nem jó, ha a partnere épp annyira élvezi a rivaldafényt, mint ő maga. Ezért is alkotnak remek párost az introvertált Rákkal, aki viszont szereti annyira az Oroszlánt, hogy tolerálja hatalmas egóját. Egyébként nagyon is sok a közös bennük, vágynak a szeretetre és mindketten megtennének bármit a szerelmükért.

5. Bak és Vízöntő

A Vízöntő spontán és nyitott az újra, míg a Bak megfontolt, hagyománytisztelő, vagyis az élet ezen területén pontosan egymás szöges ellentétei. Különbségeik azonban jól kiegyensúlyozzák a párkapcsolatukat: mint a mérleg két oldala, a Bak visszafogja a Vízöntő legőrültebb ötleteit, a Vízöntő pedig folyamatosan új élményeket visz a kapcsolatba.

6. Mérleg és Bika

A Bika mindig tudja, mit akar, és addig megy, amíg el nem éri. A Mérleg vele szemben annyira békés és döntésképtelen, hogy sokszor két étel közül sem tud választani. Ennek ellenére egészen jól kijönnek egymással, mert mindketten odavannak az érzéki örömökért, a művészetekért, a szépségért, a vásárlásért, így sokkal jobb párt alkotnak, mint azt bárki gondolná.

(Herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top