nlc.hu
Horoszkóp

Kudarc és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik nem viselik túl jól a kudarcot

Vannak csillagjegyek, akik egyszerűen nem tudják vagy nagyon rosszul kezelik a kudarcot.

Ha rossz kedvük van vagy kudarc éri őket, annyira rosszul viselik, hogy a körülöttük lévők hangulatát is elrontják a következő csillagjegyek.

Csillagjegyek és a kudarc

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az élet része, hogy megtanuljuk jól kezelni a kudarcokat. Sajnos ez egy olyan lecke, amit a Mérleg nehezen ért meg, mivel úgy érzi, a világ ellene van. Mindig megakadnak ott, miért történik velük meg a rossz, ahelyett, hogy a jövőre összpontosítanának. A kudarcokat hátra kell hagyni, és előre nézni!

Bika

A Bika híresen rossz vesztes, ezért aki ismeri, kerül mindenféle versenyhelyzetet vele. A Bika alapból is nagyon nehezen enged el bármit, így a kudarcot sem tudja egykönnyen feldolgozni, a haragját pedig meglehetősen látványosan és dühösen fejezi ki. 

Kos

A Kos az élet minden területét versenyszituációnak éli meg. Nemcsak szeret nyerni – neki egyszerűen létszükséglet a győzelem. Bár rosszul fogadja a kudarcot, valójában nagyon hamar túlteszi magát rajta, hogy a következő pillanatban már ő lehessen a legjobb.

via

(Nyitókép: Xavier Lorenzo/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top