nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és nehéz helyzetek

Így viszonyulnak a csillagjegyek a nehéz helyzetekhez

Vegyük sorra, hogyan élik meg a nehézségeket az egyes csillagjegyek.

Kos

A Kos minden nehézséget támadásként él meg. És úgy is viszonyul hozzájuk, képzeletben fogja a kardját és a páncélját, mintha csatába indulna. És erőből próbálja megoldani a helyzetet.

Bika

A Bika maga a kellem. Ő nem aktivitással, inkább passzivitással reagál a nehéz helyzetekre. Egyszerűen megmakacsolja magát és nem mozdul, amíg nem változik a helyzet.

Csillagjegyek akik nehezen viselik a nehézségek

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek kétarcúsága a nehéz helyzetekben érvényesül a legjobban. Mintha felvenne ilyenkor egy álarcot, hogy ne lehessen tudni, ki ő valójában, és ne legyen sebezhető.

Rák

A Rák a legérzékenyebb csillagjegy, éppen azért van páncélja, hogy elbújhasson mögé. Érzelmi nehézségek esetében bezárkózik. Gyakorlati nehézségeknél pedig hajlamos homokba dugni a fejét.

Oroszlán

Az Oroszlán egóból próbálja megoldani a nehéz helyzeteket (is), mintha valamifajta uralkodó lenne, akinek nem lehet ellentmondani. Ez sokszor bejön, sokszor nem.

Szűz

A Szűz, mint mindig, ilyenkor is analizál és elemez. Nehéz helyzetben még inkább törekszik rá, hogy sikerüljön rájönnie a megoldásra, agyból. Ha ez nem jön össze, egyre frusztráltabbá válik.

Mérleg

A Mérleg mindig a diplomáciára, és a közös megegyezésre, megoldásra törekszik. Ha nem emberekkel kapcsolatos a problémája, akkor pedig segítséget kér egy hozzáértőtől.

Skorpió

A Koshoz hasonlóan a Skorpió is támadásnak veszi a nehézségeket. Ő ráadásul olyan támadásnak, ami direkt ellene irányul és ellentámadásba lendül. Közben pedig a bosszú, mint motiváció sokszor a megoldás elé kerül.

Nyilas

A Nyilas igyekszik mindennek a jó oldalát nézni és, ha nehéz helyzetbe kerül, akkor is azt figyeli, hogy mit tanulhat belőle, vagy hogyan lehet a pozitív irányba fordítani.

Bak

A Bak igazi problémamegoldó, ha pedig nehézséggel szembesül, akkor kapcsol igazán turbó fokozatra. Stratégiát épít, és addig nem nyugszik, míg jóra nem fordulnak a dolgok.

Vízöntő

A Vízöntő igyekszik mindenen kívül helyezni magát, így a nehézségeken is. Ha pedig nincs benne, nem is kell megélni, tehát nem vesz róla tudomást vagy nem vonzódik be.

Halak

A Halakat érzékenyen érintik a nehézségek, mert mindent 1000 százalékosan él át. Ezellen nem is tud védekezni csak sodródik, és bízik benne, hogy jobbra fordulnak a dolgok.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik szeretnek hazudni Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top