nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. május 21-22. – Mutasd meg bohókás oldaladat!

Ezen a májusi hétvégén az Ikrekbe lépő Nap és Vízöntő Hold nyitottá, bohókássá és kalandvágyóvá tesz mindkettőtöket. Kérdés, hogy utóbbiban tudtok-e közös célokat választani. Amennyiben nem, külön programot kell szerveznetek.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jót tenne neked és a kapcsolatotoknak, ha kimozdulnátok a négy fal közül. Mindegy, hogy kirándulni mentek, sétálni vagy kertészkedni, a lényeg, hogy minél több időt a szabadban töltsetek. Ettől felfrissültök testileg, lelkileg és szellemileg is…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem szabad a pénzre hivatkozva megfosztani magadat és a párodat olyan élményektől, amelyeket csak hétvégén engedhettek meg magatoknak. Hét közben nincs időtök ráérősen kávézni, ücsörögni a kertben vagy a teraszon.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felvillanyoz az Ikrekbe lépő Nap és a Vízöntő Hold. Ragyogsz és vigyorogsz. Ez hihetetlen vonzóvá tesz. A kedvesed ebbe szeretett bele anno. Ne fogd vissza magad, mert jó hatással vagy rá és a kapcsolatotokra. Mindegy, hogy mióta vagytok együtt.

Szemüveges lány portré

Árassz vidámságot! (fotó: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeretnéd a kezedbe venni az irányítást. Eleged van abból, hogy folyton másokhoz kell alkalmazkodnod. Akkor is, ha szereted őket. Ezt kellene tapintatosan a szerelmed értésére adnod. Kezdd azzal, hogy megöleled és megcsókolod!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bolondos, szokatlan ötlettel áll elő a párod. Nem baj, ha látja rajtad a meglepődést. De semmiképp se söpörd le az asztalról azt, amit ő szeretne. Az is megoldás, ha külön programot szerveztek. Ne tarts attól, hogy ez a kapcsolatotok kárára megy!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Számtalan dolgot tehettek az egészségetek megőrzése érdekében. Dobjátok be a javaslataitokat, és válasszatok közösen! Az égi folyamatok most a könnyed, játékos, levegős programokat támogatják. Pl. a szabadtéri sportokat…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyszerűen fogod érezni magad a bőrödben ezen a hétvégén. Végre ismét derűsen látod önmagadat, a kedvesedet és a kapcsolatotokat. Ennek örömére lepd meg valamivel! Ne várd meg az évfordulót! Csinálhatsz pl. közös fotókból álló albumot.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy családi összejövetel jó hatással lenne a párkapcsolatodra. Főleg, ha közösen készülődtök, süttök, főztök. Nem kell különösebb alkalom. Egy spontán meghívás nagy örömet fog eredményezni. Csináltatok már ilyet?

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tuti, hogy nem lehet bírni a kedveseddel. Tele lesz tervekkel, vágyakkal. Kérd meg, hogy beszéljen lassabban, mert lehetetlen követni, ha beindul. Közben lásd a mosolyt és a lelkesedést az arcán, ami ellenállhatatlanul vonzóvá teszi…

Mosolygó lány arca félig levél mögött

Hozd elő rejtett kincseid! (fotó: Unsplash)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyiben nem tudtok megegyezni abban, hogy mit csináljatok, hova menjetek, akkor szervezzetek külön programot! Nem vagytok összenőve. Nem kell minden percet együtt töltenetek. Sőt még jót is tehet, ha külön élményeket szereztek.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez egy rendkívül izgalmas és mozgalmas hétvége lesz a számodra. Szeretnéd, ha a párod hozzád hasonlóan lelkes lenne, de nem várhatod el tőle. Próbáld meg átragasztani rá a szenvedélyedet! Majd adj neki időt!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem fogod kibírni, hogy az otthonodat ne takarítsd, ne szépítsd. De ne várd el, hogy a kedvesed hasonlóan fontosnak tartsa ezt! Megkérheted, hogy segítsen, és felajánlhatsz valami jutalmat neki. Pl. egy meghitt, intim masszázst…

Ez is érdekelhet Csillagjegyek legjobb tulajdonsága Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top