nlc.hu
Horoszkóp

A Rák 3 legjobb tulajdonsága

A Rák 3 legjobb tulajdonsága

Van Rák ismerősöd? Egyetértesz a felsorolással?

Sokszor írtunk már róla, hogy minden csillagjegynek megvannak a maga jó és a rossz tulajdonságai. Most a Rák jó oldalát vettük górcső alá. Mutatjuk a 3 legjobb tulajdonságát.

Rák jó tulajdonsága

(Fotó: Getty Images)

Érzelmes

A Rák csordultig van érzelemmel, ő a legérzelmesebb csillagjegy az összes közül, és ezt ki is mutatja, hogyha elnyered a bizalmát. Nagyon tud szeretni, és nagyon szereti, ha szeretik. Bármilyen viszonyrendszerben vagy is vele (szerelem, barátság, kollegiális viszony stb.). Nagyon mély és tiszta lehet a kapcsolódásotok, ha egy hullámhosszon vagytok.

Gondoskodó

Egyszerűen imád gondoskodni azokról, akiket szeret. Főz, meghallgat, odafigyel rád, és mindezt teljes szívéből teszi, mert attól boldog, ha boldog vagy.

Mindene a család

A Rák életében központi helyet foglal el a család, bármit megtenne értük. Itt nem csak arról a családról van szó, amit ő alapított, hanem a szüleiről, nagyszüleiről is. Sőt azok a felmenői is érdeklik, akiket nem is ismert. Fontos számára a múlt, annak tudatosítása, hogy honnan jött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top