nlc.hu
Horoszkóp

Skorpió és a Rák párkapcsolata

Ilyen a Skorpió és a Rák párkapcsolata

Nézzük, hogy jönnek ki egymással!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal a Skorpióról. Mély érzéseit páncéllal védi, karizmatikus egyéniség, akit a felszín alatti dolgok érdekelnek igazán. Érzékeny és sokszor sértődékeny, valamint birtokló.

Most pedig következzen a Rák, aki a legérzelmesebb, leggondoskodóbb csillagjegy. Fontos számára a társa és a családja, valamint, hogy igazi otthont teremtsen számukra.

Ilyen a Skorpió és a Rák párkapcsolata

(Fotó: Getty Images)

Pozitívumok

Két vízjegyről, nagyon érzelmes és nagyon érzékeny csillagjegyekről van szó, akik nagyon tudják szeretni egymást. Az is igazán jól jön a kapcsolatukban, hogy valahogy ösztönösen kikerülik egymás negatív nyomógombjait.

Nehézségek

Azért ne felejtsük el, mindketten páncélt viselnek, és ollóik is vannak, úgyhogy ha valamin mégis összekülönböznek, azért kialakulhat harc, vagy elzárkózás a másik elől.

Konklúzió

Nagyon is jó és összeillő páros. Arra érdemes figyelni, hogy egyikük se vonuljon vissza túlságosan a saját világába, mert mindketten hajlamosak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top