nlc.hu
Horoszkóp

Rák szerelmi kapcsolatai

Ezzel a 4 csillagjeggyel örökre összekötné az életét a Rák

Az érzelmes Rák nagyon jól funkcionál családi környezetben, de melyik csillagjegyekhez illik a leginkább, kikkel működhet valóban jól a házassága? Most elmondjuk!

A Rák csillagjegy kifejezetten romantikus alkat, szeret mindent, ami érzelmekkel teli. Ettől függetlenül nem minden csillagjeggyel kompatibilis, de akivel igen, az mellett egy életre is képes lehorgonyozni.

Eljegyzés

A romantikus Ráktól nem áll messze a házasság gondolata
(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika és a Rák is jobban szereti a csendes, otthon töltött estéket, mint a vad éjszakákat. Élvezik az otthoni főzéseket, és szeretnek gondoskodni a családjukról. Ebben a két csillagjegyben sok a közös vonás, hasonló az értékrendjük, ezek pedig egy sikeres házassághoz nagyon jó alapok.

A Rák biztonságot és állandóságot képes megélni a Bikával. Nagyra értékelik az egymástól kapott ajándékokat – legyen az egy apróság vagy nagyobb volumenű –, és a szülőként is passzolnak.

Szűz

A Szűz mint klasszikus földjegy, gyakorlatiasságot visz a kapcsolatba. A Szűz sok erőfeszítést fog tenni azért, hogy a kapcsolat napi szinten és hosszú távon is zökkenőmentesen működjön, a Rák pedig ezt értékelni fogja.

A Szűz aprólékossága és a részletekre is kiterjedő figyelme imponál a Ráknak, kifejezetten jó tulajdonságoknak tartja őket. A Rák hálás egy olyan partnerért, aki ugyanolyan elkötelezett a kapcsolat iránt, mint ő.

Bak

A Rák és a Bak sem kivétel az alól a szabály alól, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Úgy egészítik ki egymást, hogy a különbségek ellenére is működőképes a kapcsolatuk. Tökéletes párost alkotnak, amiben a Bak a tevékeny, a Rák pedig az érzelmes, gondoskodó szerepét tölti be.

A Bak értékeli a meleg és szerető közeget: olyan valakire vágyik, akihez jó érzés hazatérni, ezt pedig a Rák maximálisan képes biztosítani, és cserébe élvezi a Bak nyújtotta biztonságot.

Skorpió

A Skorpió és a Rák egyedülálló köteléket alakíthatnak ki egymással, és a legjobbat hozhatják ki egymásból. Ugyan mindketten erős személyiségek, de nagyon jól tudnak együttműködni, így minden esélyük megvan arra, hogy boldog házasságban éljenek.

A Rák és a Skorpió egyaránt víz jegyűek, ami azt jelenti, hogy mindketten érzékenyek, érzelmesek és empatikusak. Mély érzelmi kapcsolatra vágynak, nem félnek sebezhetővé tenni magukat és a mélyebb érzéseiket is ki tudják fejezni.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top