nlc.hu
Horoszkóp

Féltékeny csillagjegyek

Csillagjegyek, akik mindenre és mindenkire féltékenyek

Te is ismersz olyan embereket, akik képtelenek veled együtt örülni a sikereidnek? Ez a 4 csillagjegy extrém módon irigyli mások boldogságát.

Vannak olyan csillagjegyek, akik képtelenek őszintén örülni egy-egy jó eredménynek, a másik sikereinek, helyette inkább sárgulnak az irigységtől. Persze, ez a bizonytalanságuk egyik legbiztosabb jele, ne vedd magadra!

Munkahelyi beszélgetés

Nem tudják palástolni az irigységüket
(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kos kifejezetten versengő típus, és úgy gondolja, hogy ha egy helyzetben ő harcba száll, csak és kizárólag ő nyerhet. Nem érzi túl jól magát, ha valaki a környezetében sikeresebb nála, vagy előbb eléri az álmát, mint ő. Féltékeny, irigy és kicsinyes tud lenni.

Szűz

A Szűznek mindaddig nincs problémája a sikeres emberekkel, amíg őt meg nem előzi valaki. Onnantól kezdve viszont elképesztően frusztrált lesz, és tervet sző. Nem riad vissza a manipulációtól sem, a lényeg, hogy ő kerüljön megint az élre a másik helyett.

Skorpió

A Skorpiók nem azok, akik mások örömében tudnának osztozni, sőt: kifejezetten irritálja őket mások sikere. Cseppet sem érzik jól magukat, ha valami jó történik valakivel, miközben ők nem tudnak semmit sem felmutatni.  Nyugtalanok és irigyek lesznek, sőt, még neheztelnek is, ha valaki eredményesebb náluk.

Vízöntő

Vízöntők rendszerint nem mutatnak túl nagy érdeklődést mások dolgai iránt, kivételt ez alól azok az esetek képeznek, amikor valakinek a sikeréről értesülnek. Mivel a Vízöntő okos, de bizonytalannak érzi magát a saját dolgaiban, elkezdi összehasonlítani magát a másik emberrel, és ha a végeredmény az, hogy saját magát alább pozícionálja, rendkívül frusztrált lesz.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top