nlc.hu
Horoszkóp

A legdivatosabb csillagjegyek

4 csillagjegy, aki mindig túlöltözik mindenkit – divatban ők az elsők

Vannak, akik imádnak kiöltözni, és akkor is puccba vágják magukat, ha csak a sarki közértbe ugranak le.

A következő csillagjegyek rengeteg időt töltenek azzal, hogy összeválogassák az aznapi szettjüket, tökéletesen álljon a frizurájuk és a sminkjük is makulátlan legyen. A tökéletes megjelenés számukra alap.

Bika

A Bika imádja a kényeztetést, és egyáltalán nem sajnálja az időt arra, hogy magával foglalkozzon. Mindig a lehető legjobban akar kinézni, bárhová is megy éppen. Már annak a gondolatától is felvillanyozódik, hogy készülődnie kell, és legtöbbször az elegáns, kifinomult vonalat választja.

Nő zöld, divatos ruhában

A divat a lételemük (Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlánok imádják magukat, az biztos, hogy tőlük abszolút lehet tanulni az önszeretetről. Igénylik, hogy ők legyenek a főszereplők, és mindenkivel szemben magukat rangsorolják előre.

Ha öltözködésről van szó, az Oroszlán hajlamos mindent megtenni azért, hogy a megjelenése nyomot hagyjon az emberekben, és az egészen apró részletekre is odafigyel.

Nyilas

A Nyilas a divat megszállottja, és kétségkívül van is hozzá érzéke, soha nem téved, ha öltözködésről van szó. Pontosan tudja, hogy mit mivel lehet összepárosítani, hogy az egyedi és ütős legyen, figyelemmel kíséri az aktuális divattrendeket, és nagyon jó érzékkel választja ki azokat a darabokat, amik közel állnak a stílusához.

Vízöntő

A Vízöntőknek cseppet sem hétköznapi a stílusuk. Ők nem igazán hisznek a divatirányzatok követésében, és hajlamosak saját maguk megteremteni inkább egy olyan vonalat, ami rájuk jellemző. Rájuk illik az a mondás, hogy nem követik, hanem teremtik a divatot. Egyedi ízlésük van a ruhák terén, és merészségükkel mindenkit elkápráztatnak a környezetükben.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top