nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a legjobb szakácsok

Ezek a csillagjegyek a legjobb szakácsok

Ez a 3 csillagjegy igazán jól főz, más hajtja őket, de mindnyájan nagyon profik a konyhában, így jól jársz, ha ők főznek neked.

Bika

A Bika imád enni, és imádja a magas minőségű alapanyagokból készült különleges ételeket. Emellett igen erős a kapcsolata a természettel, a növényekkel, így például a fűszernövényekkel is. Mindezek fényében nem csoda, hogy szeret ténykedni a konyhában. Egyfajta szeánsz ez számára, ahol megalkothatja a legfinomabb ételeket a legjobb hozzávalókkal. 5 csillagos szakács, sosem adná lejjebb.

Csillagjegyek, akik jó szakácsok

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek nagyon kreatív és kísérletező típus, ehhez pedig nagyszerű terep számára a konyha. Ismer néhány alapszabályt, de nem könyvekből, vagy receptekből főz. Hanem kipróbálja a saját ötleteit, van érzéke hozzá, úgyhogy az eredmény magáért beszél. Szereti azt is, ha dicsérik az alkotását, és a közös étkezések amúgy is fontosak számára, mert olyankor jönnek létre a legérdekesebb beszélgetések.

Rák

A Rák imád gondoskodni a szeretteiről és ebbe a főzés is beletartozik. Rengeteg családi receptet ismer, megtanulta, hogy tovább vigye, és mindent tökéletesített, mert csakis a legjobbat akarja adni. Mindezt nem szolgálatból teszi, örömet okoz neki. A szakértelmén kívül a szíve és a lelke is benne van a főztjében és ezt érezni is rajta.

Ez is érdekelhet Leginteligensebb csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top