nlc.hu
Horoszkóp
3 gyakran visszatérő álom és jelentése

3 gyakran visszatérő álom és jelentése

Elmondjuk, mit jelentenek a leggyakrabban visszatérő álmok!

Elbuksz a teszten

Bemész a terembe, és rádöbbensz, hogy vizsgáznod kell, pedig semmit nem tudsz az adott tárgyból. Sőt soha nem is jártál erre az órára. Amúgy is 30 percet elkéstél már. Szóval totális katasztrófa…

A jelentése:

Az emberek többnyire akkor álmodnak ilyesmit – még az iskolai évek után is –, ha valamilyen módon, akár szó szerint, akár átvitten megítélés tárgyává lettek. Ha az anyós kritizál, vagy új főnököd van, könnyen úgy érezheted, újra tesztelni akarnak – próbáld azonosítani, mely területen van jelen ez az érzés. 

Három leggyakoribb álom

Fotó: Getty Images

Pucér vagy nyilvánosan

Belépsz a munkahelyedre, egy nagy partira, egy múzeumba, és egyszer csak észreveszed, hogy nincs is rajtad ruha. Bár ezek az álmok nem túl kellemesek, különös módon sosem annyira kínosak, mint amilyenek a valóságban lennének – álmunkban többnyire csak félszegen álldogálunk pucéran a tömegben, míg a valóságban… hát azt nehéz elképzelni.

A jelentése:

Az ilyen álmok akkor gyakoriak, ha valamiért úgy érezzük, szociálisan nem fogadnak el minket. Szakértők szerint ezek az álmok gyakoribbak a 20-as éveinkben, és ritkásabbá válnak, ahogy egyre inkább megszilárdul a személyiségünk.

Kihullanak a fogaid

Az egyik legrosszabb, ugyanakkor az egyik leggyakoribb álom, mikor valamiért kiesnek fogaink – akár az összes szép sorjában.

A jelentése:

Szakértők szerint ez az álom azért jöhet elő, mert félünk valaminek az elveszítésétől – legyen ez szépségünk, fiatalságunk vagy egy idős családtag. Az is előfordulhat, hogy egy konkrét fizikai probléma miatti aggodalmunkat szimbolizálja.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top