nlc.hu
Horoszkóp

Boldog csillagjegyek

3 csillagjegy, akiket könnyű boldognak látni

A valódi boldogság pedig abban rejlik, ha két ember megérti egymást, ismeri a másik szükségleteit.

Minden csillagjegy máshogy fejezi ki a szerelmet, szeretetet, és eltérőek az igényeik abban is, hogyan lehet őket boldoggá tenni.

Csillagjegyek és a boldogság

Fotó: Getty Images

Szűz

Nagyon gyakorlatias és gondos csillagjegy. Állandóan azon jár az esze, hogyan csinálhat mindent a legjobban, sőt, tökéletesen. Bár élvezi a saját hatékonyságát és ügyességét, néha halálosan kimerül az igyekezettől. Éppen ezért van valakire szüksége, aki megérti őt, és segít neki kapcsolódni a lágyabb, érzelmesebb oldalához. Azzal tehető igazán boldoggá, ha szabad teret hagysz neki, miközben türelemmel és szeretettel segíted, hogy ne billenjen ki az egyensúlyból, túlzott törekvései közepette.

Mérleg

Akkor a legboldogabb, ha körülötte minden harmonikus. Szereti, ha mindenki örömteli és elégedett, és nem kell foglalkozni senkinek a problémáival. Ugyanakkor ki nem állhatja a konfliktusokat. Ha boldognak szeretnéd őt látni, beszélj tisztán és őszintén, és ne csinálj nagy ügyet a dolgokból. Minden megoldható békésen is. A szerelmedet pedig apránként, kicsi gesztusokkal mutasd ki felé. Remek érzéke van a részletekhez, és imádja a szépséget, soha nem tévedhetsz valami szemet gyönyörködtető aprósággal, vagy a kedvenc édességeivel.

Skorpió

Semmi nem teszi őt boldogabbá, mint amikor vakon bízhat a partnerében. Ezért mindenképp tedd számára egyértelművé, hogy megbízhat benned, és minden helyzetben ott leszel mellette. Ez a legvonzóbb dolog a Skorpió számára, és ezzel a világ legboldogabb emberévé teszed. Szenvedélyesen rajong majd érted, és megtesz mindent, ami csak lehetséges, hogy boldognak lásson. Cserébe egyetlen dolgot vár: hűséget.

 
(Nyitókép: Getty Images/MoMo Productions)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top