nlc.hu
Horoszkóp
Legelszántabb csillagjegy

Ez a legelszántabb csillagjegy mind közül

Bámulatosan kitartó, addig nem adja fel, amíg meg nem kapja, amit akar.

Függetlenül az erényeitől vagy a gyengeségeitől, a Kosról mindenképpen elmondható, hogy ő a legelszántabb, a leghatározottabb és a legbátrabb valamennyi csillagjegy közül.

Legelszántabb csillagjegy

Fotó: Getty Images

A Kos a legbátrabb csillagjegy

Bámulatosan erős mentális képességgel rendelkezik, neki valóban kötélből vannak az idegei. Persze könnyű őt felbosszantani, sőt meglehetősen türelmetlen típus, de az elképzeléséből sosem ad lejjebb. A Kos határozott, szenvedélyesen tudja, mit akar, és nem futamodik meg a döntésektől. Legyen az bármilyen problémás és nehéz, mindenkor a sarkára áll, és kimondja a végszót. Önálló, független, sosem várna másokra, hogy ők döntsenek helyette, valójában nincs is szüksége, hogy másokra támaszkodjon.

A Kosnak helyén van az esze

A Kos nemcsak gyorsan cselekszik, de pontosan ilyen gyorsan járnak a gondolatai is. Gyakran hadarhat, mert a beszéde is gyors. Pillanatok alatt felfogja, ami körülötte történik, és amikor úgy méri fel, az adott helyzet számára csöppet sem optimális, egyszerűen fogja magát és odébb sétál. Nem méricskél, nem alkudozik, ami előnytelen, abból kihátrál. Stabil, szilárd, megingathatatlan, őt nem lehet őt csak úgy kibillenteni az egyensúlyából.

A Kos a pozitív példakép

Amikor igazán jól érzi magát a világában, valóban a Kos lehet mások példaképe. Akár döntésben, akár céltudatosságban vagy elszántságban nagyon erősen hat a körülötte élőkre, másokat is folyamatosan tettekre, cselekvésre inspirál, motivál. Nagyon keményen dolgozik, vállalja a felelősséget és fáradhatatlan. A többiek szinte versenyt futna vele a feladatokban, de utolérni, netán megelőzni lehetetlen küldetésnek tűnhet. Ő az első, ő a tökéletes – minden hibájával és gyengeségével együtt.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top