nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a minőségi idő

Ezeknek a csillagjegyeknek a minőségi idő a szeretetnyelve

4 csillagjegy jön, akiknek mindennél többet ér az együtt töltött idő. Sem szavak, sem ajándékok nem tudják felülírni azt, amikor a szerelmükkel együtt vannak.

Az 5 szeretetnyelv közül a minőségi idő mindannyiunk számára fontos, vannak azonban csillagjegyek, akiknek ez jelenti a legtöbbet. A párjukkal töltött idővel fejezik ki, hogy mennyire szeretik a másikat.

Szűz

A minőségi idő egyes csillagjegyek számára azt jelentheti, hogy osztatlan figyelmet szentelnek egymásnak. De egy Szűz esetében ez nem így van, mert boldogan néznének meg veled egy filmet, vagy hallgatnak zenét veled együtt, közben pedig biztos lehetsz benne, hogy nem fogja a telefonját babrálni. Mivel a Szüzek igazi ínyencek, szívesen főznek együtt párjukkal – egészen addig, amíg elfogadod, hogy mindent ő tud jobban. 

Ikrek

A szórakoztató Ikrek szeretetüket azzal fejezik ki, hogy lecsippentenek a munkaidejükből, és az így felszabaduló időt a szerelmükkel töltik. A nyugalom és a boldogság pillanatai mindennél többet érnek a számukra. Éppen ezért nem való melléjük olyan partner, akinek a munkája fontosabb, mint a párkapcsolata, ez hosszú távon idegesíteni fogja az Ikreket.

nő és férfi a parkban

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak arra törekszik, hogy a párjával közös érdeklődési körük legyen. Ez biztosítja számára, hogy az intim pillanatokon kívül is élvezetes időt tölthessenek együtt. A Halak szeretetnyelve a minőségi idő, és igyekeznek a meghitt perceken túl is úgy együtt lenni a másikkal, hogy az szórakoztató legyen.

Vízöntő

A Vízöntő élvezni fogja a közös rutinfeladatokat is, mert akkor is együtt van a szerelmével. Egy séta a parkban, egy közös kávézás – nincs szüksége nagy és látványos dolgokra ahhoz, hogy éreztesse, mennyire fontos számára a másik, és ez vice versa igaz. Egy Vízöntővel a csendes együttlét is megnyugtató tud lenni, amikor egymás mellett olvastok, tévéztek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top