nlc.hu
Horoszkóp

Pénzszóró csillagjegyek

Csillagjegyek, akik imádják szórni a pénzt

Imádnak vásárolni, szeretik azt érezni, ők az élet császárai.

Nem mindenkinek erőssége a spórolás és a megtakarítás.

Mérleg

A Mérleg szereti a kényelmet, a luxust, amihez nagyon könnyen hozzá is tud szokni. Szeret első osztályon repülni, ötcsillagos szállodákban megszállni, híres tervezők méregdrága holmijait viselni. A valóságban pedig nem mindig engedheti meg magának ezt a fajta luxuséletmódot, így hajlamos hiteleket fölvenni, csak hogy megvehesse mindazt, amire olyannyira vágyik.

Költekező csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő természetéből fakadóan mindenre vágyik, ami új, ami egyedi. Ő azért a Mérlegnél jobban be tudja osztani a keresetét, és nem is kell attól tartania, hogy amit kinézett magának, azt ne tudná megvenni. Szívesen kényezteti magát, és nem is sajnálja a pénzt a szerinte nélkülözhetetlen holmikra, de talán még jobban élvezi, amikor új szerzeményeit a többieknek is megmutathatja.

Ikrek

Az Ikrek hajlamos a sekélyes és felületes viselkedésre. Sokszor úgy gondolkodik magáról, neki igenis több jár, többet érdemel másoknál, amivel nem igazán nyeri el a többiek szimpátiáját. Ráadásul leginkább magával törődik, nem nagyon érdekli, mit szeretnének vagy gondolnak a többiek. Szeret vásárolni, a pénz időnként szó szerint kifolyhat a keze közül.

Nyilas

Bár nem olyan mértékben kényezteti magát a Nyilas, mint a többi csillagjegy, azért ő is szívesen költi a pénzét. Ő legalább pontosan ismeri a gyengeségét, egyrészt imád utazni, gondolkodás nélkül fizet be a következő útra, másrészt hirtelen fellángolásból képes meglehetősen sok pénzt kidobni sokszor fölöslegesnek tűnő holmikra.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Guido Mieth)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top