nlc.hu
Horoszkóp

Pénz és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek jól bánnak a pénzzel

Minden csillagjegynek vannak előnyös tulajdonságai, amik segítik őket anyagilag.

Kos: impulzív vásárló vagy

Impulzivitásod és türelmetlen természeted bajhoz vezethet, ha pénzről van szó. Érdemes odafigyelni arra, hogy hol és hogyan költöd el a pénzt: legalább egy hónapig vezesd a költségeidet. Ugyanakkor célorientált és határozott vagy, ami segíthet, ha kitűzöl egy pénzügyi célt. Azaz tudsz spórolni vagy félretenni – ha te is akarod.

Bika: neked az anyagi biztonság az első

Mindennél fontosabb a létbiztonság, így rendkívüli módon odafigyelsz a megtakarításra, befektetésre. A jövő megalapozása is alapvető kérdés. Viszont imádod a luxust, a finom dolgokat, az utazást. Ezért dolgozol keményen, hogy legyen meg mindig az extra dolgokra való pénz. De te sem vagy tévedhetetlen, néha jöhetnek rossz döntések, amire jobb, ha felkészülsz.

Csillagjegyek és a pénz

Fotó: Fabio Formaggio / EyeEm/Getty Images

Ikrek: a magad ellensége lehetsz

Nagyon jól bánsz a pénzzel, nem kuporgatsz, de mindig figyelsz rá, hogy tartalékod is legyen. Viszont a szenvedélyes természeted, kettős személyiséged bajt okozhat a munka során, így ha megszűnik a pénzforrás, gondba kerülsz. Próbálj minél kevesebbet engedni a pótcselekvésnek, a vásárolgatásnak, és tartsd magad a pénzügyi terveidhez. Tudd, hogy hol van a költésed határa!

Rák: mindent a szeretteidért

A szeretteid biztonsága az elsődleges, ezért hajlandó vagy megvonni magadtól a kényelmet. Óvatosan költesz, de sokat áldozol másokra: a családod az első, de a rászorulókra is jut mindig egy kis összeg.  Az észszerűséget tartod szem előtt, de néha engedj meg magadnak egy kis kényeztetést! Adj ki pénzt különleges csemegére, egy apró ajándékra, ami jó kedvre derít a szűkös időkben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top